Дуейн Скалата Джонсън разкрива, че миналата година няколко политически партии

...
Дуейн Скалата Джонсън разкрива, че миналата година няколко политически партии
Коментари Харесай

Как Скалата отговори на предложението да са кандидатира за президент: Ако искате плешив, татуиран, който пие текила... за мен ще бъде чест да служа

Дуейн " Скалата " Джонсън разкрива, че предходната година няколко политически партии са се свързали с него, с цел да схванат дали ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати, откакто социологическо изследване посочило, че 46% от американците биха подкрепили акцията му.

Явявайки се като първи посетител в новия подкаст на Тревър Ноа в Spotify " What Now? ", артистът и някогашен герой от WWE съобщи, че анкета от 2021 година, извършена измежду 30 000 пълнолетни американци, е довела до това " партиите " да се свържат с него и да го попитат дали се интересува от кандидатиране в края на 2022 г. 

" Това беше забавна анкета и аз в действителност бях разчувствуван от нея ", сподели Джонсън. " Беше огромна работа и пристигна изведнъж ", добави той. 

" Беше едно след друго и те загатнаха това изследване, а също по този начин и личните си задълбочени проучвания, които потвърждават, че в случай че в миналото потегли по този път (ще бъда същински претендент). Всичко беше доста сюрреалистично, тъй като това в никакъв случай не е било моя цел. Целта ми в никакъв случай не е била да бъда в политиката. Всъщност в политиката има доста неща, които ненавиждам ".

Въпреки това Джонсън, който се разказва като " центрист " и " политически самостоятелен " и обществено поддържа акцията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън през 2020 година, в предишното намерено е споделял интереса си към кандидатурата. 

През 2016 година той съобщи пред GQ: " Не мога да отрека, че мисълта да бъда губернатор, мисълта да бъда президент, е примамлива ". 

Година по-късно той съобщи пред Variety, че президентската акция през 2024 година е " реалистично основание ". 

Ситкомът му Young Rock даже се върти към кандидатурата му за президент на Съединени американски щати през 2032 година, като Джонсън играе бъдещото си аз, давайки изявленията за моменти от ранния си живот, които структурират всеки епизод. 

В отговор на гореспоменатата анкета през 2021 година Джонсън написа в Instagram: " Не мисля, че нашите татковци създатели в миналото са си представяли, че към техния клуб ще се причисли плешив, татуиран, на половина негър, на половина самуан, който пие текила, кара пикап и носи потник - само че в случай че това в миналото се случи, за мен ще бъде чест да послужвам на вас, хората ", написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР