Дуейн Скалата Джонсън публикува видеоклип с обръщание към президента Доналд

...
Дуейн Скалата Джонсън публикува видеоклип с обръщание към президента Доналд
Коментари Харесай

Скалата с обръщение към Тръмп

Дуейн " Скалата " Джонсън разгласява видеоклип с обръщание към президента Доналд Тръмп след гибелта на Джордж Флойд.

Актьорът съобщи във видео обява в каналите си в обществените мрежи, че Съединени американски щати са „ осакатени “ и „ на колене молят да бъдат изслушани и молят за смяна “.

" >

Видеото, единствено за няколко дни, натрупа над 7 милиона гледания.

Джонсън задава въпроси: „ Къде е нашият съчувствен водач, който ще стъпи към страната ни, който е на колене и протяга ръка и споделя:„ Изправете се, изправете се с мен, тъй като ви държа. Чувам ви, Слушам ви. И имате моята дума, че ще направя всичко по силите си, до последния ми ден, до последния ми мирис, ще направя всичко допустимо, с цел да основа нужната смяна, с цел да възстановявам равенството, тъй като „ Живот на черните има значение “. " Къде си? "

Към видеото, той добави: „ Зашото ние всички сме тук. Може би някой ден ще се появи този подбуждащ водач.Така или другояче процесът за смяна към този момент е почнал. “

Джонсън е един от многото гласове в Холивуд, които приканват за смяна, както и за деяние почитателите си и политическите водачи.

В сряда бе обявено, че някогашният служител на реда в Минеаполис, под чието коляно почина Джордж Флойд, е упрекнат в ликвидиране от втора степен - а тримата му сътрудници, които са били дружно с него на местопроизшествието са упрекнати в подкрепяне и подбудителство към ликвидиране от втора степен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР