Дуейн Скалата Джонсън добави още едно признание към впечатляващото си

...
Дуейн Скалата Джонсън добави още едно признание към впечатляващото си
Коментари Харесай

Вкараха Скалата в Залата на славата на полинезийския футбол

Дуейн Скалата Джонсън добави още едно самопризнание към впечатляващото си обобщение, като бе въведен в Залата на славата на полинезийския футбол.

Години преди да удиви почитателите си като Скалата, Джонсън играеше американски футбол за Маями Хърикейнс като бранител. Тази седмица някогашният първенец на WWE беше въведен в Залата на славата на полинезийския футбол, която признава спортисти от Тонга, Самоа и близките острови. В платформата X някогашния Туитър най-електрифициращият човек в спортните развлечения бе почетен с достойнството да бъде вкаран в Залата на славата.



Говорейки за Brahma Bull, някогашният старши треньор на Маями Денис Ериксън си напомни времето на Джонсън в Университета на Маями посредством Залата на славата на колежанския футбол:

„ Тогава той беше бранител с необятни плещи и съотборниците му го назоваха „ Дюи “. Той постоянно беше засичан да се разхожда из кампуса в лава-лава пола (традиционна за полинезийските народи), пеейки си кънтри музика. “

По време на престоя на Джонсън в Маями той е бил виновен за 77 битки и 4,25 сака, съгласно Pro Football Network.

Връщане на кръга?

Изминаха десетилетия, откогато Джонсън за последно е играл футбол, само че може да работи по завръщане на кръга. В изданието от Ден 1 на WWE Raw, Скалата се завърна и загатваше, че идва за мястото на Роман Рейнс като Ръководител на масата. В момента WWE се пробва да реши дали Скалта или Коуди Роудс ще провокират Рейнс на Кеч фикс идея 40. Въпреки известията, че е бил обсъждан мач с тройна опасност, източниците на SE Scoops изясниха, че това не е проектът за двудневното шоу през април.

Скалата може да се бори на Кеч фикс идея 40 против братовчед си, само че дали това е верният мач за WWE...

Източник: sescoops.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР