Дуейн Джонсън може и да изглежда като корава планина от

...
Дуейн Джонсън може и да изглежда като корава планина от
Коментари Харесай

Какво помага на Дуейн Джонсън да се справя с депресията

Дуейн Джонсън може и да наподобява като корава планина от мускули, само че истината е, че и той има своите слаби места и може да бъде уязвим.

Защото не е значимо какъв брой си мощен физически, а доколко душевен можеш да се оправиш с компликациите, които животът ти сервира. Скалата не е крил, че се е борил с меланхолия през годините, като в този момент още веднъж визира тематиката.

В изявление за декемврийския брой на списание Men`s Health Джонсън споделя, че в моментите, в които се е чувствал на грохнал духом и се е борил с меланхолия, неговият най-хубав другар се е оказал фитнесът.

" Знам, че същото важи и за доста други хора. " Според него визитата на фитнес залата разрешава да изхвърлим токсините от тялото си и да избистрим мозъка си. " Не взема решение казуса, само че оказва помощ ", добавя артистът.

Дуейн Джонсън още веднъж припомня, че е значимо да се желае помощ, когато човек не се усеща добре душевен. И че е наясно с мъжката линия да не се приказва за проблемите намерено, а те да бъдат подтискани доколкото е допустимо.

Скалата осъзнава, че носи отговорност да бъде добър образец за всички хора, които го следват в обществените мрежи. И желае да дава потребни и умни препоръки, а не такива, които в последна сметка да водят до страдалчество.

Веднага се сещаме за прословутите сладки недели на Джонсън. Колкото и прецизен да е неговият хранителен режим, той постоянно отделя един ден от седмицата, най-често неделя, в който си разрешава да похапва неща, които по принцип не би трябвало. Защото счита, че човек би трябвало да се глези и да не бъде прекомерно недопечен със себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР