Дуетната песен на Слави Трифонов и Тото Н – Заедно“,

...
Дуетната песен на Слави Трифонов и Тото Н – Заедно“,
Коментари Харесай

Слави Трифонов и Тото Н триумфираха на наградите на БГ Радио

Дуетната ария на Слави Трифонов и Тото Н – „ Заедно “, получи първите две оценки на тазгодишната гала по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио в зала „ Колодрум “ в Пловдив. Тя завоюва в категорията за БГ Видеоклип, само че защото режисьорът на видеото Валери Милев отсъстваше, статуетката получиха Венелин Венков от „ Ку-ку бенд “ и Тото Н. Минути по-късно двамата още веднъж се качиха на сцената, с цел да получат и тази за БГ Комбинация.



Големият победител на вечерта безспорно беше Тото Н, тъй като той бе отличен и за БГ Изпълнител, както и в категорията за БГ Дует/Трио/Вокална група дружно с дуетната си половинка от „ СкандаУ “ – Лъчо. С две статуетки си потегли и Миро, като парчето му „ Очите “ завоюва конкуренцията за БГ Текст и БГ Песен. Сред спечелилите се подредиха и „ Керана и космонавтите “, които бяха отличени за БГ Дебют, до момента в който Поли Генова, която беше ко-водеща на Део, сграбчи статуетката за БГ Изпълнителка. Певицата беше извънредно разчувствана от признанието, а сълзите си не скри и Михаела Маринова, която завоюва премия за БГ Албум за „ Стъпка напред “. Специалният приз за БГ Посланик пък отиде в ръцете на Виктория Георгиева, която показа България на „ Евровизия “ през месец май.

Наградата БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова тази година бе връчена на „ Тоника Сухопътни войски “ и Стефан Диомов, които подвигнаха цялата аудитория на крайници с осъществяването си на огромните шлагери “Един неразлъчен клас ”, “Приятели ” и “Здравей, по какъв начин си, приятелю ”.



Тази година годишните музикални награди на БГ Радио означиха своята 20-годишнина и церемонията беше извънредно прочувствена и вълнуваща. И то още от самото си начало, когато на сцената се качиха Дони и Момчил, а техни емблематични песни прозвучаха в осъществяване на Михаела Филева, Михаела Маринова, Керана, DARA, Графа, Миро и Нети. Водещият Део, който последно е водил на премиите през 2014-а, способства в допълнение за положителното въодушевление в залата със страхотното си възприятие за комизъм.

Не по-малко красива беше и самата сцената, а по тази причина приносът беше на интернационалния екип на Марвин Дейтман, който стои зад някои от най-ефектните осъществявания на „ Евровизия “. За невероятния театър не по-малко заслуга имаха и самите реализатори и музиканти, които по традиция показаха изцяло нови части.



Сред тях бяха Михаела Маринова, Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Графа с Wosh MC и FEEL, Виктория и Невена Цонева и Камен Воденичаров. А ние сигурно ще включим в летния си плейлист най-малко няколко от тях.

Един от най- прочувствените моменти в залата обаче, беше осъществяването на P.I.F с Прея и Ерсин Мустафов, отдадено на Димо. Песента “Приказка ” на P.I.F. прозвуча и за всички останали актьори и създатели, които загубихме през миналата година. Аплодисментите на просълзената аудитория продължиха няколко минути.



На сцената, с цел да връчат дълго чаканите статуетки, се качиха още Максим Ешкенази, Гергана Стоянова, Саня Армутлиева, Хилда Казасян, Бойка Велкова и Теодосий Спасов, Митко Кърнев, Анна-Мария Конова, Велислав Павлов, Георги Лозанов, Филип Аврамов, Камен Воденичаров, Силвия Петкова, кметът на Пловдив Здравко Георгиев, обичаните ни водещи от най-българската радиостанция - Симо и Богдана от Стартер, Наско от Любими песни за обичани хора, както и изпълнителният шеф на БГ Радио, Николай Янчовичин.

 
А в това време в Кан...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР