Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 3:0 над

...
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 3:0 над
Коментари Харесай

Дубълът на Ботев Пд с класика над Миньор

Дублиращият тим на Ботев (Пловдив) се наложи с 3:0 над Миньор (Перник).

Срещата от 27-ия кръг на Втора лига се игра на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

„Канарчетата“ изиграха доста добър мач и справедливо се поздравиха с триумфа. С два гола блесна, а едно попадение добави.

В 5-ата минута проби и откри, който от границата стреля във вратаря. В 7-ата минута след корнер гостите насочиха удар, само че той не затрудни.

Тимът от Перник бе подсилен от агитка от към 30 души. В 19-ата минута бе съборен в наказателното поле, а основният арбитър отсъди дузпа и сподели червен картон за състезател на гостите.

Зад топката застана точно Василев и макар, че вратарят усети ъгъла на осъществяването, топката влетя във вратата за 1:0. В 22-ата минута удар на мина над вратата.

2 минути по-късно Ханкич отрази шут от отдалеченост, а в 29-ата минута удар на бе избавен от вратаря. В 32-ата минута асистира към, който останал самичък против вратаря повиши на 2:0.

Второто полувреме започва с напън на гостите, които извършиха няколко статични положения, само че отбраната на Ботев се оправи. В 60-ата минута след дълго лекуване на контузия в игра се появи.

В 65-ата минута реализира страховит рейд и пусна към, само че ударът на бързоногия футболист мина над вратата. Крайният резултат бе завършен в 74-ата минута, когато се разноски сред няколко бранители, навлезе в наказателното поле и подаде към, който от непосредствена непосредственост вкара втория си гол в мача.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА БОТЕВ:,,,,,, Точукву Нади,,,,
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР