ДУБАЙ Григор Димитров видимо не беше в добро настроение, след

...
ДУБАЙ Григор Димитров видимо не беше в добро настроение, след
Коментари Харесай

Григор, след шока: Поздравявам Малек за постигнатото

ДУБАЙ

Григор Димитров очевидно не беше в положително въодушевление, след загубата от Малек Джазири с 6:4, 5:7, 4:6 на шампионата по тенис в Дубай. Българинът потърси аргументите за отпадането в личното си показване.

" Има дни като този, в които нещата не се получават и нямаш какво изключително да направиш. За страдание не можах да покажа моята игра и да реализира нужното равнище. Движението ми по корта не беше задоволително положително. За малко си помислих, че извършвам добре сервисите си, само че по-късно изгубих темп. "

Българинът не пропусна да отдаде нужното почитание на съперника си. " Поздравявам Малек за постигнатото. Той изигра мощен мач и беше на равнище от самото начало. Той нямаше какво да губи от този мач ", добави още Димитров.

Григор Димитров изненадващо отпадна от 117-ия в международната класация тунизийски деец Малек Джазири на шампионата в Дубай. Двамата досега не се бяха изправяли на корта един против различен. Двубоят започва равностойно, само че още във втория гейм Григор Димитров имаше три точки за пробив. Гришо изигра нападателно ретурите си и взе преимущество във всяко от първите три разигравания, само че идващите попаднаха надлежно в мрежата и в навън. С мощни сервиси Джазири съумя да затвори гейма в своя изгода. В идващите си няколко сервис геймове и двамата тенисисти безапелационно взеха подаванията си.

Това бе първата победа на Джазири над състезател от топ 10 и първата над играч от топ 100 от 11 месеца насам./Марица

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР