Дуа Липа разкри, че предстоящият й албум е базиран на

...
Дуа Липа разкри, че предстоящият й албум е базиран на
Коментари Харесай

Дуа Липа разкрива, че новият й албум е „личен“ и се основава на дневник, написан в „разгара на момента“

Дуа Липа разкри, че идният й албум е основан на нейни лични фрагменти от дневника, което го прави най-личната й музика за дата.

Дуа – която тази седмица завоюва номинация за Златен глобус за песента си за Барби, Dance the Night – прекара две години в работа по третия си студиен албум. Тя споделя, че й би трябвало време, с цел да придобие „ позиция “ върху своите драсканици за „ случки “, които е записала в разгара на момента. Което, сигурни сме, ще пристигна като облекчение за всеки, който се е скарал с нея наскоро… и нейния напълно неотдавнашен някогашен Ануар Хадид.

Говорейки тази седмица, Дуа сподели: „ По-голямата част от албума беше интимно под формата на дневник, тъй че пиша за нещата, когато са се случили. „ Мисля, че по какъв начин се чувствате за нещо 24 часа откакто се е случил случай – и по-късно, когато погледнете обратно към него две седмици, месец или по-късно – вашата вероятност изцяло се трансформира. Така че мисля, че е значимо постоянно да си поемем малко въздух от нещо, да погледнем на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР