ДС Юнайтед има интерес към английския нападател Уейн Рууни, потвърди

...
ДС Юнайтед има интерес към английския нападател Уейн Рууни, потвърди
Коментари Харесай

ДС Юнайтед потвърди за интерес към Рууни

ДС Юнайтед има интерес към британския нападател Уейн Рууни, удостовери старши треньорът на тима от Мейджър Лийг Сокър на Съединени американски щати Бен Олсън. " Има интерес от наша страна, само че към момента договорка не е подписана ", заяви Олсън.

32-годишният Рууни се чака да напусне родния си клуб Евертън, като в английските медии в последните дни се появиха информации, че прехвърлянето е кардинално контрактуван. Нападателят се завърна на " Гудисън Парк " от Манчестър Юнайтед през предишното лято и вкара 11 гола за мърсисайдци през сезона, само че напоследък загуби титулярното си място в състава. Мениджърът на Евертън Сам Алардайс беше безапелационен, че Рууни не е желал да бъде включен в трансферната листа, само че няма да има проблем, в случай че той пожелае да напусне. Очаква се договорката по прехвърлянето на нападателя в МЛС да бъде финализирана след 10 юли, когато отваря летния трансферен прозорец.
BREAKING: Wayne Rooney has agreed a deal ‘in principle’ to join MLS side DC United in summer, per @BBCSport pic.twitter.com/uKqRZkmr5x
— B/R Football (@brfootball) May 10, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР