Дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали през

...
Дружествата от икономическата група на Монбат АД са реализирали през
Коментари Харесай

Водещ европейски производител на батерии в България отчете близо 19% ръст на приходите през юни

Дружествата от икономическата група на Монбат АД са осъществили през юни 2020 година консолидирани чисти доходи от продажби в размер на 23 985 хиляди лв., което съставлява нарастване от 18,50% спрямо осъществените консолидирани чисти доходи през юни 2019 година Това оповестиха от компанията.

Групата е един от водещите европейски производители на акумулатори. Осъществява активността си в два съществени бизнес сегмента - оловно-кисели акумулатори и литиево-йонни кафези и системи с висока мощ.

Консолидираните данни за първите шест месеца на 2020 година сочат, че сдруженията от икономическата група са осъществили консолидирани чисти доходи от продажби в размер на 135 090 хиляди лв., което съставлява понижение от 11,30% спрямо консолидираните чисти доходи за същия интервал на 2019 година

Реализираните през първите шест месеца на тази година чисти доходи от продажби в размер на 135 090 хиляди лв..

Реализираният консолидиран резултат преди облагане с налози на е облага в размер на 1 167 хиляди лв., което съставлява нарастване от 189,90% по отношение на осъщественият консолидиран резултат преди облагане с налози от продължаваща активност за съпоставимия интервал.

Резултатите за първите шест месеца 2020 година сочат, че сдруженията от икономическата група на Монбат АД са осъществили облага, преди облагане с налози, в размер на 6 393 хиляди лв., което съставлява понижение на облагата от 16% спрямо осъществената консолидирана облага преди облагане с налози за същия интервал на 2019 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР