Другата седмица ще кажа какво възнамерявам да направя пред колективния

...
Другата седмица ще кажа какво възнамерявам да направя пред колективния
Коментари Харесай

Михайлов отказа да подаде оставка след разпита в Антикорупционната комисия

Другата седмица ще кажа какво имам намерение да направя пред груповия орган. Това съобщи президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след разпита си в Антикорупционната комисия, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Припомняме, че Михайлов бе привикан през днешния ден, откакто тази заран прокуратурата разгласи, че се е самосезирала и ще ревизира управлението на БФС за разходване на обществени средства и " черно тото ". Причината за реакцията на прокуратурата бе публичното неодобрение след вчерашния оцапан с кръв митинг против управлението на централата. Разпитът на Михайлов продължи няколко часа.

„ Другата седмица ще кажа какво имам намерение да направя пред груповия орган “, показа Михайлов на излизане от прокуратурата.

„ Вътре приказвах по всички тематики. Имам морал “, добави той.

По отношение на вчерашния мач и абсурда, който го предшества с първичното пренасяне в Пловдив, разновидността в Кърджали и дефинитивно решение за осъществяване в столицата, някогашният национал съобщи: „ Точно за това УЕФА сподели да няма аудитория “, визирайки зародилите вандалски прояви от страна на последователи и ответната реакция на чиновниците на реда в центъра на София по време на митинга против управлението на футболния съюз. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР