Дрон шоу ще бъде кулминацията на церемонията за запалване светлините

...
Дрон шоу ще бъде кулминацията на церемонията за запалване светлините
Коментари Харесай

Васил Петров и Симфониета Враца дават началото на Коледните празници в Монтанав

Дрон шоу ще бъде кулминационната точка на церемонията за запалване светлините на Коледната елха в Монтана.

То ще блесне в небето над площад „ Жеравица “ на фона на песента „ Коледа “ на Нели Рангелова и Вокално студио „ Детски смях “.

Празничната стратегия ще стартира в 17:30 ч. В нея ще вземат участие млади гении и артисти от Драматичен спектакъл „ Драгомир Асенов “ и Общински куклен спектакъл, ЦПЛР – ОДК „ Ние, врабчетата “, ОШИ „ Добри Христов “ към НЧ „ Разум 1883 “ и Общински юношески дом.

Час по-късно – в 18:30 ч., в Народно читалище „ Разум 1883 “ ще стартира концертът „ Бяла Коледа “ на Васил Петровс Симфониета Враца. Той отдаден на 132-та годишнина от оповестяването на градския статут на Монтана и началото на коледно-новогодишната стратегия на общината.

Елегантно, с доста топлота и обаятелен суинг Васил Петров ще показа едни от най-красивите Коледни песни от американската и европейската музика в специфичната стратегия, включваща емблематични за празника класики, аранжирани в суинг и джаз тематики, красиви балади и възхитителни валсове.

Заедно с филхармониците от Враца под диригентството на маестро Христо Павлов, Васил Петров ще извърши красивите песни White Christmas, Jingle Bells, Ave Maria, Hаve yourself a Merry Little Christmas, The Christmas songs, Winter wonderland, негови авторски коледни песни и други известни мелодии.



С превъзходни тълкования и непредвидени музикални нюанси Българският Франк Синатра ще сътвори настроението, особено за Рождество Христово. Джаз линията в програмата на концерта ще поддържат „ Йордан Тоновски джаз трио “, а специфични посетители в програмата са цигуларката с голям брой международни награди – Зорница Иларионова, надарените оперни сопрани Таня Радева – Лазарова и Мария Божилова.

Концертът е подарък от Община Монтана и безвъзмездни предложения за него може да бъдат получени в НЧ „ Разум 1883 “ на 23 и 24 ноември от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 17:00 ч.

Тези събития слагат началото на празничната стратегия на Община Монтана, която по традиция е пъстра и богата. Радост за дребни и огромни ще бъде обогатената празнична декорация на града, която ще подтиква коледното въодушевление.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР