Древногръцко устройство предрече, че краят на света ще настъпи съвсем

...
Древногръцко устройство предрече, че краят на света ще настъпи съвсем
Коментари Харесай

Древен компютър предсказа края на света! Идва до дни

Древногръцко устройство предсказа, че краят на света ще настъпи напълно скоро - на 1 септември 2019 година. Според някои данни, „ античният компютър ” може да дефинира датите на лунните и слънчевите затъмнения, само че по-късно е станало ясно, че наличните данни свидетелства за скорошна детонация на Слънцето.

Според предсказанието на „ древногръцкия компютър ”, Слънцето би трябвало да се взриви на 1 септември тази година. Първо ще бъде унищожена Луната, а по-късно и Земята.

 Древногръцко устройство предсказа: Краят на света е след броени дни

Устройството се назовава механизмът от Антикитера и съставлява бронзово механично устройство, фрагменти от което бяха открити от археолога Валериос Стаис на потопен транспортен съд в Егейско море, написа обстоятелства. бг. Устройството се е употребило за изчисление на придвижването на небесните тела. То работи с помощта на 30-те си бронзови зъбни колелета с размери 31,5 х 17 х 6 см.

Предполага се, че въпросната машина е основана на остров Родос. Знае се, че аналогично устройство е основал и древногръцкият математик, астроном, физик и инженер Архимед. За нея е писал Марк Тулий Цицерон в трактата си „ За страната ”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР