Древногръцките забележителноти бяха отворени за обществеността отново в понеделник, след

...
Древногръцките забележителноти бяха отворени за обществеността отново в понеделник, след
Коментари Харесай

Гърция открива отново Акропола заедно със стотици други древни обекти

Древногръцките забележителноти бяха отворени за обществеността още веднъж в понеделник, откакто рестриктивните мерки на COVID-19 ги ​​държаха затворени два месеца.

Гръцкият президент Катерина Сакеларопулу и министърът на културата на Гърция Лина Мендони управляваха откриването в Партенон, ставайки измежду първите, посетили античния гръцки комплекс в Атина.

Археологическите обекти навън са първата категория културни обекти, които се връщат към естествените действия в Гърция. Летните кина навън също ще отворят вратите си на 1 юни, последвани от музеи на 15 юни и арт събитията на 15 юли.

Посетителите на обекта към момента ще би трябвало да съблюдават обществена отдалеченост поради COVID-19 и ще бъдат направени корекции в сходство с инструкциите на Националната организация за публично здраве на Гърция (EODY), с цел да се подсигурява сигурността на хората. Освен обществено разграничаване, ще има ограничавания за броя на посетителите на забележителностите, обособени влизания и изходи и панели за делене с плексиглас, когато се смятат за нужни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР