Древно гадание на карти Това е древно гадание на карти,

...
Древно гадание на карти Това е древно гадание на карти,
Коментари Харесай

Древно гадание на карти, което ще ви предскаже близкото бъдеще

Древно врачуване на карти

Това е антично врачуване на карти, което ще повдигне завесата на бъдещето. За по-точни резултати се пробвайте да се отпуснете. Ще бъде по-добре, в случай че никой не ви тормози. Съсредоточете се и задайте въпроса, отговорът на който ви интересува. Сега остава единствено да разгледате изображението и да изберете една от 4 карти. Действайте интуитивно, не се опитвайте да разсъждавате разумно.

Карта 1
Късметът скоро ще бъде на ваша страна. Знайте, че в този момент е моментът, когато всичко, за което мечтаете, ще се сбъдне. Ако сте възнамерявали нещо значимо, не се колебайте. Поемайте опасности и печелете!

Но не забравяйте, че би трябвало да сте признателни за всичко, което имате. Няма потребност да се оплаквате, в случай че не всичко върви съгласно вашия проект. Съсредоточете се върху положителното и разберете, че в живота ви има повече позитивни събития, в сравнение с негативни.

Карта 2
Във вашия случай гаданието приказва за огромна обич. Възможно е да търсите сродната душа, тъй като в близко бъдеще ви чака сантиментално запознанство. Опитайте се да се подготвите за среща, която може да промени целия ви живот. Погрижете се за себе си, в случай че не сте го създали към този момент.

Ако към този момент сте в благополучен брак или във връзка, не се тормозете. Това не значи, че ще промените вашия фаворит. Вероятно любовта към колегата ще се прояви с нова мощ. Използвайте това време за възстановяване на връзката.

Карта 3
Истинска магия се случва в живота ви! Бъдете готови за обстоятелството, че всичко ще се промени трагично и изцяло ненадейно. Ако в този момент имате проблеми или неприятности, те скоро ще бъдат позволени. Всичко, което би трябвало да извършите, е да извлечете изгоди от напъните си.

Използвайте този миг и се наслаждавайте на всеки момент. Вече сте създали задоволително, с цел да се радвате на плодовете от своя труд.

Карта 4
Ще можете да подобрите обстановката в работата. Сега ориста е благосклонна към вас, тъй като триумфът в кариерата няма да се забави. Използвайте личната си увереност и отдаденост, с цел да получите покачване.

Но не забравяйте, че прекомерната самонадеяност може да бъде съдбовна. Необходимо е непрекъснато да се развивате, тъй че някой по-силен и умел да не ви измести. Чувствайте се свободни да приемете помощ от по-компетентни хора по какъвто и да е въпрос, в случай че имате потребност.

Вижте още: Мехлем за разширени вени – една невероятна рецепта

Надяваме се, че предсказанието ще се сбъдне доста тъкмо! Основното нещо е да повярвате в него и да действате по този начин, както ви диктува сърцето!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР