Древният Египет е една от най-великите цивилизации на Земята, чиято

...
Древният Египет е една от най-великите цивилизации на Земята, чиято
Коментари Харесай

Viasat History разшифрова Египетски загадки в 10 епизода

Древният Египет е една от най-великите цивилизации на Земята, чиято история се развива в продължение на 3000 години и си остава земя на загадките до ден-днешен. Откакто за първи път разчистват пясъка от Големия сфинкс в Гиза, археолози и историци постепенно разкриват тайните му през миналите две епохи.

Експертите обаче имат вяра, че някои от най-важните открития на този древен свят към момента са затрупани от пустинните пясъци.

Нова технология се пробва да разкодира най-устойчивите загадки на Египет, които имат капацитета да пренапишат човешката история. За тях споделя поредицата " Египетски загадки " по Viasat History. В 10-те си епизода " Египетски загадки " изследва тези мистерии, съчетавайки експертен теоретичен разбор със свидетелства от първа ръка от археолози, с цел да покаже в нова светлина скритите секрети на античния свят.



Можете да наблюдавате поредицата всяка вечер в 22:00 от понеделник до петък. Премиерният епизод е през днешния ден, 15 април.

Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР