Драстично отслабване на най-свирепия диктатор в света - Ким Чен

...
Драстично отслабване на най-свирепия диктатор в света - Ким Чен
Коментари Харесай

ВИДЕО Цяла Северна Корея плаче за своя вожд Ким Чен Ун

Драстично намаляване на най-свирепия деспот в света - Ким Чен Ун е потресаващо за всички в Северна Корея. Те са с разрушено сърце от очевидната загуба на тегло на вожда. Това съобщи неидентифициран гражданин на Пхенян, представен в строго следените държавни медии в страната, откакто гледа неотдавна видеозаписи на Ким, предава Ройтерс.



Редкият обществен коментар за здравето на Ким идва, откакто при започване на юни задгранични анализатори отбелязваха, че автократичният водач, за който се счита, че е на 37 години, наподобява е измършавял доста.

" Виждайки уважавания общоприет секретар ( Ким Чен Ун ) да наподобява отпаднал, това разрушава сърцето на нашия народ толкоз доста ", сподели мъжът в изявление, излъчено от държавната телевизия KRT в петък.

" Всички споделят, че сълзите им текат ", сподели той.

В клипа, който Reuters не може да ревизира без значение, жителите на Пхенян бяха видяни да гледат огромен екран на улицата, показващ концерт, на който участваха Ким и партийни чиновници след пленарно съвещание на Корейската работническа партия.

Предаването не даде никакви детайлности за това, какво е довело до загуба на тегло.

Когато Ким се появи още веднъж в държавните медии през юни, откакто съвсем месец не беше забелязан обществено, анализатори от NK News, основан в Сеул уеб страница, който следи Северна Корея, означиха, че часовникът му наподобява е прикован по-плътно от преди към явно по-тънката китка на ръката.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР