Драмите и интригите в Игри на волята“ се задълбочават с

...
Драмите и интригите в Игри на волята“ се задълбочават с
Коментари Харесай

След „Игри на волята“: Нещо ужасно сполетя Джаферович

Драмите и интригите в „ Игри на волята “ се задълбочават с напредването на сезона и феновете постоянно са на нокти от някои инфарктни обстановки, а участниците си носят контузиите и след края на играта

Риалити звездата и инфлуенсър Евгения Джаферович беше упрекната от мнозина след последната териториална борба, че е прекомерно добра актриса. Ако сте пропуснали, капитанът на Безстрашните притисна пръстите си с голям пън, което докара до обездвижване на ръката ѝ и лепене на кожата.

Оказва се, че не става въпрос за добра актрьоска игра, а за същински тежка травма. Доказателството се намира в сторитата на Евгения, където тя сподели по какъв начин наподобяват потърпевшите пръсти месеци след края на фотосите.

„ Все още се боря с показалеца да се намести, рехабилитацията върви добре “, написа инфлуенсърката.

Евгения Джаферович изрази съществени терзания за пръстите си още след травмата, когато не се знаеше какво се е случило с тях. Причината – става въпрос за потърпевша дясна ръка, а с нея тя показа, че си изкарва хляба.

Както знаете, Евгения Джаферович е професионален гримьор и точно тя седеше зад амбициозни планове като да вземем за пример „ Като две капки вода “, написа show.blitz.bg

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР