Драматично се развиват нещата около Даниел Делчев. Мъжът бе участник

...
Драматично се развиват нещата около Даниел Делчев. Мъжът бе участник
Коментари Харесай

Мистерията с изчезналия Даниел от Биг брадър се заплита! Журналистки разкриха, че много българи липсват след заминаване в Дубай

Драматично се развиват нещата към Даниел Делчев. Мъжът бе участник в сезон на " Биг Брадър " е в неопределеност от съвсем 100 дни. 

Той е безследно липсващ от няколко месеца. Негови близки и другари нямат никаква връзка с него. Те напомнят, че Даниел е тръгнал да търси татко си, написа Блиц.

" Той мислеше, че баща му е шейх в Дубай. Появиха се хора, които подклаждаха тези му мисли. Те му взеха кръвни проби и му обявиха, че има съвпадане с кръвта на емира на ОАЕ и той е негов наследник. Вилияна Янкова е пристигнала особено да убеди и заведе Даниел в ОАЕ. Тя провежда изпращането на кръвните проби в арабската страна. Той е бил доста вдъхновен. Последно имахме контакт с него през ноември. На 15 стават 100 дни откогато го няма ", съобщи в ефира на " На кафе " журналистката Дани Златанчева.



" Дадох си сметка, че един месец не ме е търсил при започване на декември. Той е доста контактен, качва и праща фотоси на всяка крачка, а в този момент не дава отговор на телефона си. Във Facebook профила му няма интензивност. Той е сирак. Това забави подаването на жалбата може би с месец и половина. Благодарение на наши познати в полицията на високо равнище се стигна до оповестяването му за безследно липсващ. Вилияна е оповестена за търсене поради похищение ", съобщи пиарката и журналистка Патриция Кирилова.



" Докато не се стигна до заминаването, не знаехме нищо за Вилияна. Странно е жена да идва от Дубай особено да го вземе. Много майсторски го е убедила, че има общо с емира на ОАЕ. Тя към този момент му е била издала и персонална карта с ново име - това на емира ", споделиха още двете дами.



Според майката на Вилияна, с която се свързахме, се случвало да изчезват по този начин българи, които биват прибирани в ареста, тъй като се заглеждали по височайши персони в Дубай. Оказва се, че огромна част българи в действителност изчезват в Дубай, множеството са от ромски генезис, ни споделяха от консулството ни там ", съобщи Златанчева.

Двете журналистки допускат, че изгубването на Даниел има връзка с това на Юри Байрактаров. Той е на 45 години и е отпътувал на 12-и ноември за Дубай - четири дни след Даниел. Той също е разгласен за безследно липсващ от " Интерпол ". Общото сред двамата съгласно журналистките е това, че са предприемачи, занимаващи се със строителство. " Може да са някъде по градежите в Дубай ", споделят те.



Дамите прибавят, че по тази диря са били ориентирани от майката на Вилияна. Оказва се, че оповестената за търсене в действителност е близка с емира, даже била омъжила своя другарка за негов наследник.

В ефир се включи сестрата на изчезналия Юри - Евгения: " Последно видях Юри през септември във Велико Търново. После той си отиде в София, а неговият съквартирант го е изпратил до летището, когато е пътувал за Дубай. Чух го на 11 по телефона. Трябваше да е там 3-4 дни, с цел да оправи документи. Не отива за първи път в Дубай.

Преди време прекара 6 месеца в страната, само че постоянно смме поддържали връзка. Взехме разпечатка на диалозите му. Последните са извършени на 12 ноември - в деня на заминаването му. След това единствената интензивност е на 26-и - за към час е употребявал интернет, само че не е ясно защо - приложение, търсил ли е нещо из интернет или е приказвал онлайн. Не е допустимо да е добре и да не се обади за празниците.

От Министерство на вътрешните работи ми споделиха, че все още не виждат връзка сред неговото изгубване и това на Даниел, само че ми споделиха, че всъщност с Даниел е отпътувал и още един мъж, също от Велико Търново, като Юри, който е разгласен за търсене от роднините му. Той е на 51 години, само че не помня името му, просто се радвах, че не приказва за брат ми ", сподели Евгения.

Тя добави, че от МВР са дали доста странна информация - от всички тези души, оповестени за търсене, единствено един писмено от управляващите в Дубай се води влезнал в страната. Това е същинска тайнственост, тъй като по първични данни от полицията и всички са влезнали в ОАЕ, само че не са напускали страната.

Двете журналистки прибавиха нещо доста забавно към описа си за Даниел след чутото от сестрата на Юри. " Дани трябваше да пътува един ден по-рано, само че изтърва полета поради значимо писмо. Затова си взимат полет до Русия за идващия ден и от там би трябвало да тръгнат за Дубай. Така обаче се оскъпява пътуването, а и удължава ", споделят те, подозирайки, че това е направено съзнателно. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР