Драматично-кукленият театър Васил Друмев“ ще обърне специално внимание на малките

...
Драматично-кукленият театър Васил Друмев“ ще обърне специално внимание на малките
Коментари Харесай

Две нови детски представления в шуменския театър през месец юли

Драматично-кукленият спектакъл „ Васил Друмев “ ще обърне особено внимание на дребните си другари с две нови заглавия през месец юли.

На 2 юли /събота/ от 11.00 часа ще бъде показана предпремиерата на шоуто „ Фокуси в куфар “ от режисьора Паскал Паскалев. За първи път актьорите Боряна Иванова и Росен Караджов ще се трансфорат във фокусници, а с изключение на магични трикове дават обещание и доста смях. След това, от 12.00 часа, ще се организира детската креативна работилница „ Театрални фантасмагории “. В нея децата ще се учат да основават и майсторят, като следват стъпките на огромните актьори, творили през вековете в театрите.

На 3 юли /неделя/ следва и предпремиерата на „ Двете обувки “ по Пиер Грипари с режисьор Съби Събев. Актрисите Вилиана Димитрова и Катрин Лалова ще се превъплътят в функциите на две влюбени обувки, които макар перипетиите, които срещат, съумяват да останат дружно и даже да отпътуват на сватбено странствуване.

Работилнички ще има също на 9 и 16 юли още веднъж от 12.00 часа незабавно след съботните детски представления.

9 юли /събота/ от 11.00 часа – „ Цветни магии “ от Румен Николов

10 юли /неделя/ от 11.00 часа – „ Тримата братя и златната ябълка “ по българска национална приказка

16 юли /събота/ от 11.00 часа – „ Закуска за принцеса “ от Янко Митев

17 юли /неделя/ от 11.00 часа – „ Историите на мистър Хепи “ по Доналд Бисет

За по-големите фенове на театъра са проведени стендъп комеди вечер с Георги Кючуков на 14 юли /четвъртък/ от 20.00 часа в клуба на артиста, а на 10 юли от 19.00 часа ще гостуват ДСТ „ Алеко Константинов “ с „ Криворазбраната цивилизация “ по Добри Войников.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР