ДРАМАТИЧНО-КУКЛЕН ТЕАТЪР-СИЛИСТРА ще зарадва най-малките си зрители в събота /

...
ДРАМАТИЧНО-КУКЛЕН ТЕАТЪР-СИЛИСТРА ще зарадва най-малките си зрители в събота /
Коментари Харесай

Силистренският театър ще зарадва най-малките си зрители с класиката „Пепеляшка“

ДРАМАТИЧНО-КУКЛЕН ТЕАТЪР-СИЛИСТРА ще зарадва най-малките си фенове в събота / 29 октомври/ с драматизацията по обичаната от генерации деца класическа приказка „ Пепеляшка “ от Шарл Перо.

Представлението обичайно е в 11.00 часа в салона на Драматично-куклен театър-Силистра, някогашен Куклен спектакъл.
Драматизацията и постановката са дело на Теодора Попова-Лазарова, сценографията – на Диана Узунова-Тодорова, музиката – на Георги Гарчов, а вземат участие артистите Елена Кешишева, Илияна Крушева, Мима Дапкова, Станислав Георгиев.

Дали изгубената кристалната обувка, направена от феята, ще откри своята единственна собственичка? Или пък неприятната мащеха със свойте надменни дъщери ще попречат на Пепеляшка? Принцът ще открие ли дамата на свойте фантазии? Известната и обичана от децата история е пресъздадена посредством средствата на класическия куклен спектакъл. Едно премеждие в света на приказките, изпълнено с драматизъм, само че и с комизъм, с музика и несъмнено – с чудо. Тиквата ще се трансформира в колесница, бедното момиче ще отиде на бал в двореца, а кристалната пантофка ще помогне на принца най-сетне да открие своята обичана.
Заповядайте – събота, 29 октомври, 11.00 часа. Цена на един билет – 5 лева
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР