Драматична картина обрисува защитата на брата на известния комик Димитър

...
Драматична картина обрисува защитата на брата на известния комик Димитър
Коментари Харесай

Братът на Димитър Рачков се жалва пред съда, че няма пари

Драматична картина обрисува отбраната на брата на известния комедиант Димитър Рачков - Петър. Черната овца в фамилията за следващ път се яви през днешния ден в съда в Бургас по обвиняване за шофиране без брошура, предава "Флагман ".

Петър е хванат от бургаските служители на реда на два пъти да кара автомобила си с отнето удостоверение за ръководство единствено в границите на към месец.

Припомняме, че един път Рачков се размина с минимална санкция от хиляда лв.. Най-вероятно той ще получи сходно наказване и през днешния ден.

Причината за това е, че Рачков е с чисто правосъдно минало, т.е. оправдан. Освен това по закон за сходно нарушение оптималната присъда е до 3 години, което е причина делото да се гледа по член 78 А от Наказателен кодекс. Поради тази причина прокуратурата изиска 1500 лв. санкция за Петър. Неговият юрист Радослав Николов обаче съобщи, че клиентът му не може да си разреши да заплати толкоз пари и в случай че бъде приет за отговорен, би трябвало да получи минимума от 1000 лв..

Самият Рачков разгласи, че едвам свързва двата края, получавайки чисто 460 лева на месец като диспечер в "Напоителни системи ЕАД " - Бургас. Сумата даже не стигала да изхранва фамилията си, като издръжката на двете му дъщери се поемала от неговите родители.

"Признавам се за отговорен, скърбя няма да се повтори ", промълви Рачков, който имаше поради, че няма да се потрети, защото това му е второто сходно нарушение.

Държавното обвиняване посочи като отегчаващи виновността условия множеството санкции на Рачков за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Той посочи, че това е повода да му бъде отнета книжката през 2015 година.

Братът на известния и обичан артист не платил няколко акта и по тази причина служителите на реда го оставили без брошура. Така Петър Рачков сигурно ще влезе с чисто правосъдно минало по делото за нарколабораторията в село Черни връх, която беше разрушена преди към година от бургаските служители на реда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР