Драматична е съдбата на една от внучките на последния шеф

...
Драматична е съдбата на една от внучките на последния шеф
Коментари Харесай

Трагедия сполетя внучката на най-големия шеф на тайните служби в България

Драматична е ориста на една от внучките на последния началник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н – ген. Георги Милушев, който понастоящем е притежател на огромна верига магазини за черна и бяла техника в цялата страна. Кръстената на него Гергана е минала през серия житейски обрати, за които реши да опише, откакто набра известност с присъединяване си в риалити шоуто „ Фермата ”.

Три жестоки борби бележат живота на наследничката на соцгенерала, оглавявал службата за защита на Тодор Живков до последно. Две седмици след сватбата ѝ през 2014 година тя схванала, че е бременна, само че не могла да се зарадва, че носи живот в себе си, тъй като около прегледите за бременността медиците разкрили, че е болна от рак на шийката на матката. Лечението се оказало сполучливо, само че тя изгубила бебето. Навръх Бъдни вечер идната година при второто забременяване Гергана претърпява горчилката на насилствения аборт още веднъж.

„ След сватбата отидох на обикновен гинекологичен обзор, с цел да съм спокойна, че съм здрава за бъдеща бременност. Изследванията обаче сочеха, че имам рак. Не бързах да се паникьосвам и потърсих второ мнение. Отивайки при доктора, с цел да ми разчете проучванията от биопсията, споделих, че съм бременна. Той побърза да ме успокои и да ми каже, че след 3-тия месец от бременността ще преминем към премахване на видоизменените кафези “, разкри внучката на Милушев.

Гергана обаче по този начин и не стигнала до 3-тия месец, защото след нов обикновен обзор се открило, че сърцето на плода е спряло. Не могла да изживее тъгата си, тъй като ѝ предстоели по-страшни неща – да се подложи на лекуване за тежката диагноза. Битката траяла година. Когато проучванията били положителни, със брачна половинка ѝ почнали опити още веднъж да имат дете. Въпреки компликациите, Гергана забременяла наново бързо. Навръх Бъдни вечер през 2016 година обаче по време на обзор лекарите още веднъж открили, че плодът нямал сърдечен темп и се наложило да бъде отхвърлен оперативно.

Семейството претърпяло кошмара още веднъж, само че Гергана и мъжът ѝ не се отказали да осъществен фантазията си. Така, година по-късно, се родил техният наследник, правнук на ген. Милушев.
Бившият началник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н, който този юни ще навърши 85, към този момент е дядо на общо седем правнучета. Синът и щерка му, както и всички внуци оказват помощ в развиването на фамилния бизнес, въпреки множеството от тях да са учили зад граница. Милушев се хвали, че цялото му семейство се състои от 19 души и когато се събират по мотиви и празници, трябвало да си наемат конферентна зала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР