Драмата с двойното самоубийство в Люлин“ се заплита! Полетелите от

...
Драмата с двойното самоубийство в Люлин“ се заплита! Полетелите от
Коментари Харесай

Убити ли са Илия и Веско?! Телата им бяха открити в Люлин, единият оставя 2 малки дечица

Драмата с двойното самоубийство в „ Люлин “ се заплита! Полетелите от осмия етаж на блок млади мъже нито са наркомани, нито са гейове, каквито версии се появиха в опит да се обяснят нелепите смърти!
В това са безапелационни околните и роднините на двете момчета. Телата на 26-годишния Илия и 19-годишния Веско бяха открити от съседи към 3,30 ч. сутринта на 2 август. Първоначално по медиите се появиха версии, че двамата са имали гей връзка и са били забъркани с опиати. Появиха се даже и „ информации “, че умрелите са били наркодилъри, в които няма безусловно нищо правилно. Истината е напълно друга, разкриват близки на момчетата пред „ България Днес “.
Двамата младежи са имали доходоносна работа. Илия и Веско са се занимавали с слагане на слънчеви панели на разнообразни здания. Двамата са наели жилището в „ Люлин “, с цел да могат да са покрай обектите, на които работят.
Тяхната гибел продължава да бъде цялостна тайнственост, а околните им нямат никаква концепция каква може да е повода за съдбовния полет. Двамата не са имали финансови проблеми и претекстове за самоубийство, което води до доста въпросителни за гибелта им.
„ Нито пият алкохол, нито пушат – споделя пред „ България Днес “ Сашо Димитров, вуйчо на Илия. – Дори и кафета не пиеха, единствено натурални сокове и вода. Изкарваха си положителни пари от работата, нямали са проблеми. Илия доста обичаше да върви на фитнес. Бачкаха и спортуваха. “
Версията за гей спекулация тотално се опровергава от околните на двамата млади мъже. 26-годишният Илия оставя жена и две дребни деца – момченце на 3 години и и момиченце на 6. Те живеят във врачанското село Голямо Пещене, до момента в който другият умрял – 19-годишният Веско, е от Банкя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР