Драконите могат да бъдат срещнати в митове и разказите на

...
Драконите могат да бъдат срещнати в митове и разказите на
Коментари Харесай

Изследовател откри доказателства, че драконите са съществували

Драконите могат да бъдат срещнати в легенди и разказите на съвсем всички култури по света, само че в това време всички ги считат за просто небивалица, написа Блиц.

Но един от библейските специалисти е убеден, че Библията и някои исторически източници могат да потвърдят, че драконите в миналото са обитавали Земята дружно с хората, оповестяват международните издания.

В Стария завет за страховития звяр се загатва над 20 пъти. Том Мейер е сигурен, че това не може да бъде съвпадане. Според него, това е едно от доказателствата, че драконите в миналото в действителност са съществували.

Освен това в хрониките на древноримските историци се срещат дракони или същества, наподобяващи на тях. Том Мейер продължава да учи разнообразни исторически текстове паралелно с Библията, с цел да откри още повече доказателства за съществуването на драконите.

Но мнозина не са съгласни с специалиста. Част от тях смятат, че драконите са образно отражение на човешките страхове. Други пък са сигурни, че хората са объркали останките на динозаврите с костите на драконите.

Засега дебатът по този въпрос продължава и не е известно дали някой ще успее да откри в действителност съществени доказателства, че драконите са ходили по нашата планета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР