Драгомир Драганов получи наряд за дербито ЦСКА - Лудогорец. Той

...
Драгомир Драганов получи наряд за дербито ЦСКА - Лудогорец. Той
Коментари Харесай

ЦСКА два пъти скочи на Драгомир Драганов

Драгомир Драганов получи наряд за дербито ЦСКА - Лудогорец. Той ще дава отговор за ВАР. Именно това е реферът, който ЦСКА не желае на мачовете си. Но очевидно това няма никакво значение за Кашай и компания...

" Официално ще пуснем тъжба против съдията и желаеме този човек повече да не свири мач на ЦСКА. Това беше просто неприемливо. Официалната позиция на клуба е, че не желаеме този арбитър да свири повече мачове на ЦСКА ", съобщи изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов на 4 март.

Около два месеца по-късно обаче, Драганов беше пратен за ВАР арбитър в един от най-важните мачове на " армейците " през сезона. И малко по-късно коефициентите за дуела се трансформираха.

Интересно е, че ЦСКА за повторно скача на варненеца единствено в последните две години. През март 2021 година това направи тогавашният основен управител на клуба Стойчо Стоилов след загубата с 0:1 от Берое в последния мач на Бруно Акрапович. " Човекът на Разград си свърши работата и извърши поръчката. Такова ритуално ампутиране на главата на ЦСКА скоро не бяхме виждали. Някои хора доста ги е боязън от нас и ще се подсигуряват до последно ", сподели тогава Стоилов, напомня " Тема Спорт ".
 Съдийските назначения трансформираха коефициентите на <a href=букмейкърите за ЦСКА - Лудогорец " >
Съдийските назначения трансформираха коефициентите на букмейкърите за ЦСКА - Лудогорец

Случайно или не?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР