Драго Симеонов винаги е изглеждал позитивен човек с лек характер.

...
Драго Симеонов винаги е изглеждал позитивен човек с лек характер.
Коментари Харесай

Не е за вярване как пътува водещ на Нова телевизия

Драго Симеонов постоянно е изглеждал положителен човек с лек темперамент. И освен по малкия екран, а и онлайн. Като, да вземем за пример, в столичния градски превоз, където постоянно може да бъде видян. Толкова постоянно, че към този момент никой не се учудва, когато разпознае радио журналиста, който отново ще е водещ на новия сезон на предаването „ Дом за всеки ” по Нова тв, написа " Уикенд ".

Определението „ земен ” тъкмо пасва на Драго. Той употребява градския превоз от дете, контактува ухилен с всички, учтив е и има забележителен оптимизъм, който му печели благосклонности, а и доста победи без борби в професионален проект. И това напълно не е пресилено, тъй като множеството шансове в кариерата си Драго е получавал ей по този начин инцидентно. Иначе заслугите за сполучливите планове, в които взе участие, са си персонално негови.
Още като дребен, Драго проявявал интерес към радиото и малкия екран. Бъдещият публицист бил обожател на Димитър Туджаров-Шкумбата, следял комедийните му стратегии и след това опитвал да направи свои лични като записвал смешките си на касетофон. В учебно заведение бил усърден, не се бунтувал доста, само че пък и не се отличавал с кой знае какво. Освен с обичта си към пътешествията. Драго учел в столичната немска гимназия, която била много отдалечена от вкъщи му, поради което родителите му купили карта за градския превоз. Драго я употребявал не употребявал, с цел да отиде на занятия, а и с цел да обикаля из града. Оттогава той пътува с рейсове и трамваи из столицата. И към момента обича да преглежда, разучава, открива нови забавни места, поради което и предаването „ Дом за всеки ” сякаш е тъкмо за него.


„ Спомням си, че месечната карта струваше 5 лв., а това си беше сериозна сума по това време, тъй че гледах да я консумирам оптимално ”, споделял е Драго за пътешествията си из София, когато бил възпитаник. Той няма нито шофьорска брошура, нито кола: „ Не изпитвам потребност да имам лично возило, защото по този начин се усещам естествен човек, част от всички и всичко ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР