ДПС влиза в предизборната кампания уверено и с вяра в

...
ДПС влиза в предизборната кампания уверено и с вяра в
Коментари Харесай

Илхан Кючюк повдигна завесата. Каза с кого ще работи ДПС

ДПС влиза в предизборната акция решително и с религия в претендентите си, съобщи в " Още от деня " евродепутатът Илхан Кючюк.

Ние показахме, че сме партия, която търси консенсус и желае да откри правилните решения за България. И да даде успокоение на българския бизнес и жителите. Имаме проект и се надявам, че от ден на ден български жители ще повярват в този проект, добави Кючюк.
-->
По думите му " майката на всички рецесии е политическата " и в случай че не се реши тя, няма по какъв начин да бъдат решени всички останали рецесии. И Движение за права и свободи може да бъде оня стабилизиращ фактор, който да даде успокоение на връзките и потърси разговора. Като взе участие в ръководството, поддържа избрани политики и търси разнообразни салда в българското общество.

На въпрос с кого биха работили, Кючук отговори: " С всички, които желаят да се обединят в името на това България да наподобява по различен метод ".

В политиката кой е добър и кой – неприятен се дефинира от това какво можеш, по какъв начин решаваш проблемите, а не водачеството, означи евродепутатът.

Той е на мнение, че Гоце Делчев би трябвало да свърза и българи, и македонци, само че за жалост през днешния ден не може да го направи. Защото политиците не желаят България и Северна Македония да бъдат положителни съседи и да има среда, която да приближава двата народа.

Подкрепям Френското предложение. То направи доста значимо отваряне в двустранния разговор. В центъра на целия спор беше подложен въпросът за човешките права и свободи, а от това по-значимо няма, разяснява още Илхан Кючюк връзките ни със Северна Македония.

„ На Балканите не можем да споделяме триумфа. За страдание, не можем да се учим от предишното. Не можем да вземем нещастието като преподавател. Нека оставим историческите въпроси в ръцете на историците, които са учили за това, и да създадат верния прочит. А ние политиците да изградим добросъседски връзки, а това най-добре може да се случи в границите на Европейския съюз “, добави той.

" България загуби от това, че наложи несъгласие на РСМ, загубихме доста другари в Европейски Съюз ", счита още Кючюк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР