ДПС ще впрегне всички сили за демонтажа на националистите от

...
ДПС ще впрегне всички сили за демонтажа на националистите от
Коментари Харесай

Доган даде команда ДПС да демонтира правителството

Движение за права и свободи ще впрегне всички сили за " демонтажа " на националистите от ръководството на страната. Това е решението на Централния съвет на партията, който се организира в София.

Днешното решение е предшествано от съвещание на председателския съвет на партията през вчерашния ден, в което се е присъединил и Ахмед Доган.

Централното оперативно бюро на придвижването е издало командата " всички против национализма " и за задачата на този ремонт Движение за права и свободи ще употребява всички принадлежности на демокрацията, сподели на конференция в почивката на съвещанието ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Кметове, общински съветници, депутати, членове и евродепутати на партията имат зелена светлина да работят за тази своя цел, добави Карадайъ.

Сред тези принадлежности на демокрацията ръководителят на Движение за права и свободи сподели, че стои и вотът на съмнение, само че не удостовери сигурно, че Движение за права и свободи ще поддържа предлагането на Българска социалистическа партия за негативен избор против ръководството. 

Между двете партии предстоят диалози и тогава ще стане ясно дали Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ще играят дружно за възможен предстоящ избор на съмнение.

На въпрос дали желаят оставка или преформатиране на кабинета в настоящия му мандат, Карадайъ сподели:

" Преформатирането е неизбежно. Дали с предварителни избори, или не, то е наложително ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР