ДПС ще увеличи броя на кметовете си. Движението винаги влиза

...
ДПС ще увеличи броя на кметовете си. Движението винаги влиза
Коментари Харесай

Колко кметове ще има ДПС? Прогнозата на Пеевски

ДПС ще усили броя на кметовете си. Движението постоянно влиза в избори с настройка за победа. Ще реализираме нашите резултати. Никой няма подозрение в това, съобщи националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. Така той отговори на въпроса с каква настройка влиза Движението в конкуренцията за локалните избори, която стартира през днешния ден.

-->
Попитан дали ще стане член на Движение за права и свободи, Делян Пеевски съобщи: „ Аз от дълго време съм член на Движение за права и свободи ”.

„ Очакваме министър председателят и Министерски съвет да вземат ограничения. Както се вижда досега те не са взети, ще забележим какво ще стане в границите на днешния ден ”, разяснява Делян Пеевски днешните митинги на миньорите против териториалните проекти за „ обективен ” преход на въглищните региони. Днес противоречивите проекти ще бъдат обсъждани от държавното управление.

Важното е да се случат в района планове, които ще запазят работните места и хората ще бъдат удовлетворени. За момента не го виждаме, уточни депутатът.

Попитан дали ще се включи във вземането на тези ограничения, той отговори: „ Винаги се включвам, когато става дума за отбрана на работните места на хората ”.

Движение за права и свободи ще поддържа отлагането на бюджета с двайсетина дни, заяви ощеДелян Пеевски.

По отношение на съветския нефт Пеевски разяснява: „ Въпросът е решен към този момент, както се вижда взехме най-хубавото решение, с цел да не нарастват горивата ”.

Всички значими решения не могат да се случат без Движение за права и свободи, тъй като обществото е избрало избрани партии така и така болшинство, нещата не могат да се случат, разяснява още Пеевски. Той изрично съобщи, че съгласно него „ няма потребност от съдружно съглашение ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР