ДПС ще се яви самостоятелно на изборите на 2 април.

...
ДПС ще се яви самостоятелно на изборите на 2 април.
Коментари Харесай

Карадайъ: Надяваме се в 49-ия парламент – да се излъчи правителство и ДПС да е част от мнозинството

ДПС ще се яви независимо на изборите на 2 април. Състава на предизборния щаб е същия като на предходните. Условията пред претендентите за депутати са същите.



Структурите на Движение за права и свободи са в подготвеност за изборите. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на конференция, откакто Централният съвет на партията организира съвещание в София.

От думите му стана ясно, че през днешния ден в партията са приели през днешния ден процедурните правила за номинации. „ Ако господин Пеевски има задоволително номинации, аз ще бъда настойчив той да не се отхвърля да е претендент за народен представител от Движение за права и свободи ”, сподели водачът на Движение за права и свободи и посочи, че през април 2021 година самият Пеевски е имал доста номинации, само че е отказал присъединяване.

„ Надяваме се да получим оня нужен резултат, с цел да може това, което не се случи в 48-ото национално заседание да стане в 49-ия парламент – да се излъчи държавно управление и Движение за права и свободи да е част от болшинството.

Мантрата да се преиграва на положителни и неприятни и да се рисува облика на съперника като „ неприятния ”, въпреки това – аз, „ положителният ”, „ Свети Георги, който ще победи ламята ” – по този метод стават героите спасители ”, сподели Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи изясни, че се надява на мъдростта. „ Ние би трябвало да сме извлекли нужните уроци, които историята ни даде късмет да ги научим.

От тази позиция няма потребност нито от герои-спасители, нито от легенди.

В тази обстановка за следващ път ще кажа, че в случай че важи максимата: „ обединяването прави силата ”, че в заедност можем да подсигуряваме разцвет в нашата татковина, това би трябвало да важи и за политиците, и за работата в Народното събрание ”, сподели Карадайъ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР