ДПС отново внася отхвърлените предложения за пълна проверка на така

...
ДПС отново внася отхвърлените предложения за пълна проверка на така
Коментари Харесай

ДПС: Премиерът се опитва да замете проверката за златните паспорти, за да защити себе си, съпартийците си, адвокатите си и китайците си

ДПС още веднъж внася отхвърлените оферти за цялостна инспекция на по този начин наречените „ златни паспорти “, разгласи в Народното събрание депутатът от придвижването Хамид Хамид. По думите му цяла България видяла, че министър председателят Кирил Петков поел ангажимент да поддържа предлагането на партията на Мустафа Карадайъ за инспекция на златните паспорти и да извърши инспекция, само че парламентарните групи отхвърлили предлагането, заяви Tribune.

„ Кръгът се стеснява, някой бяга, само че би трябвало да се понесе отговорност за това. Цялата истина би трябвало да излезе нескрито и един път вечно би трябвало да се затвори страницата “, разяснява Хамид. Според него някой се опасява от инспекциите и под паника бяга. Хамид уточни връзките на шефа на Агенцията за вложения Стамен Янев и мнозина китайци, които са получили златни паспорти въз основа на несъществуващи вложения.

„ Движение за права и свободи няма да одобри държанието на премиера, който се пробва да замете инспекцията за да отбрани себе си, съпартийците си, юристите си и китайците си. Движение за права и свободи ще извади скоро всички връзки сред тесния кръг и китайците, които работят за някои други служби “, даде обещание Хамид Хамид.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР