ДПС няма да излъчва свои министри при ротацията на министър-председателя.

...
ДПС няма да излъчва свои министри при ротацията на министър-председателя.
Коментари Харесай

ДПС няма да иска министри при ротацията на премиера, заяви Пеевски

ДПС няма да излъчва свои министри при ротацията на министър-председателя. Това стана ясно от думите на депутата Делян Пеевски пред публицисти.
„ Не. Не желаем да имаме номинации за министри в кабинета на ротацията. Няма да участваме в това нещо “, разяснява той, представен от БНР.
Думите му пристигнаха като отговор на коментар от водача на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано през днешния ден. Той позволи присъединяване на министри на Движение за права и свободи в кабинета.
„ Ако имат хора, които могат да се оправят по-добре с работата, за какво да няма? Надали на Делян Пеевски фантазията му е да стане министър “, съобщи Борисов.
Делян Пеевски разяснява и рецензиите към измененията в Конституцията.

„ Ясно е, че постоянно има недоволни, когато има промени в интерес на хората. Ние считаме, че сме създали най-хубавия план на Конституция, който и ще гласуваме “, сподели той.

Пеевски изясни, че преди второто четене от партията му ще внесат промени, с които мандатът на основния прокурор да бъде стеснен до един. А откакто ГЕРБ отдръпнаха поддръжката си за промяна на националния празник, ще се съобразят и с това и няма да поддържат предлагането 24 май да замести 3 март.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР