ДПС няма да издига кандидат за кмет на София и

...
ДПС няма да издига кандидат за кмет на София и
Коментари Харесай

ДПС няма да издига и няма да подкрепя никого за кмет на София

ДПС няма да издига претендент за кмет на София и няма да поддържа никого от другите номинации в столицата. Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът от придвижването Делян Пеевски, който напоследък взема интензивно присъединяване по всеки значителен въпрос в страната. 

Пеевски изрично отхвърли да разяснява всъщност решението на ГЕРБ да номинира журналиста Антон Хекимян. " Това е решение на ГЕРБ и не е работа на Движение за права и свободи да го разяснява. Попитайте Бойко Борисов ", пренасочи интереса на медиите Пеевски. 

На този стадий от екипа на самия Борисов оповестиха, че той няма да приказва обществено. 

ГЕРБ номинира Антон Хекимян в предпоследния ден за регистрация на претендентите след дълго безмълвие и анонс от страна на Борисов предходната седмица, че решението на партията е " ексцентрично ". В събота пристигна известие от bTV, че се разделя с шефа на новините Антон Хекимян. Самият публицист в своя фейсбук профил разгласи, че поема по нов път, без да разкрива какъв. Започнаха спекулации, че евентуално той ще бъде претендентът за кмет на ГЕРБ, които единствени от огромните партии не бяха оповестили своята номинация.

Тази заран слуховете бяха доказани, откакто ГЕРБ записаха журналиста в общинската изборна комисия. Бойко Борисов не беше там. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР