ДПС е носител на промените. И то добрите и положителните

...
ДПС е носител на промените. И то добрите и положителните
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Търговище: Младежкото е в нашите темели, ДПС е

„ Движение за права и свободи е притежател на измененията. И то положителните и позитивните промени. “ С тези встъпителни думи  се обърна към жителите и гостите в препълнената зала в град Търговище водачът на Движение за права и свободи и лидер на листата на Движение за права и свободи за идните избори за членове на Екологичен потенциал Мустафа Карадайъ.

Карадайъ изясни, че Движение за права и свободи през днешния ден събира в едно, и минало, и настояще, и бъдеще. Само ще загатна, че нашият почетен ръководител на младежка възраст, в старта на своята академична кариера сътвори незаконна организация, с цел да се борим за нашите права и свободи и човешкото достолепие при тоталитарната система. 1989г от пандизите провежда Майските събития с цел да пристигна демокрацията. За да може през 1990г. в зората на демокрацията, нашият почетен ръководител на младежка възраст да сътвори Движение за права и свободи и към този момент 30 години ние в нашата Родина да се борим за нашите права и свободи, сподели още той.

Младежкото е вградено в темелите на Движение за права и свободи, съобщи ясно Мустафа Карадайъ. След това по концепция и самодейност на нашия почетен ръководител се сътвори и младежката организация на Движение за права и свободи. Аз бях нейния първи ръководител, а в този момент съм ръководител на Движение за права и свободи. Няма такава друга партия в България!, бе безапелационен той.

С последователност сред поколенията, през днешния ден ние, казвайки и говорейки, че Европа и България има потребност от смяна, „ Ние залагаме на младите! “, посочи водачът на Движение за права и свободи. Тези младежи със своя опит, сила и упоритост ще трансформират Европа в позитивна посока. Ние от Движение за права и свободи имаме упоритостта да сме част от положителните промени на Европа и Европейски Съюз, тъй като ние споделяме, че Европа има потребност от Движение за права и свободи, от евродепутатите на Движение за права и свободи, от нашите можещи, знаещи и подготвени млади фрагменти, добави още водачът на Движение за права и свободи.

В момента, в Европа има една мода на национализмите и крайностите, установи Карадайъ. Съвсем неотдавна един австрийски анализатор сподели следното: „ Колкото повече се отдалечаваме като време от Втората международна война, толкоз повече се доближаваме до предпоставките на тази война. “ Нашата политика е една и съща и в Европа, и в България и в Търговище – ние сме поредни! Това е доста значимо в политиките. Те споделят, че тях са ги чували в Европа. Да, чуват, само че не им имат вяра, тъй като на тази двоякост никой не има вяра. Затова на 26 май с номер 20 ние ще кажем, че имаме потребност от смяна, освен в Европа, а и в България, сподели още той.

Имаме още една значима задача да решим – предстоят значими локални избори. До огромна степен локалните избори ще се решат на 26 май с номер 20, сподели ръководителят на Движение за права и свободи. На този ден ние решаваме посоката на развиване в Търговище, България и Европейски Съюз. Поне за 10-15 години напред. Затова са толкоз значими тези избори. Включително и за Движение за права и свободи решаваме един въпрос. На тези избори решаваме средата, в която ще вършим политика и ще живеем като Движение за права и свободи, добави още Мустафа Карадайъ.

Нека от през днешния ден да кажем на всички, какъв брой са значими тези избори на 26 май. Да им кажем да подкрепим най-младата, най-хубавата, най-подготвената и печеливша листа, прикани ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на листата на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

На днешният ден Движение за права и свободи показва на България и Европа децата си. Децата, които отгледа, изучи, поддържа и в този момент на нас ни следва да предадем щафетата, сподели по време на предизборната среща зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. Да ги изпратим в Европа, да им дадем властта в България. Тези деца израснаха във времето, в което вие всички се борихте за своите права, свободи, достолепие и име. И в този момент желаеме да покажем на Европа, че единствено те могат да извършат смяната. Защото те схващат своето време, от какво има потребност за смяна и инструментите за тази смяна. Затова Движение за права и свободи е велика партия, бе безапелационен Цонев.

След тези избори Европа и България няма да бъдат същите, тъй като тези младежи не желаят да бъде същата, съобщи Йордан Цонев. Те ще извършат смяната, а ние ще поддържаме с нашият опит. С нашият опит в несгодите, в измените. В нашите младежи е вярата тази земя да не се обезлюди. Защото тъкмо това вършат в последните 10 години ръководещите – погромват тази земя, обезлюдяват я, установи Йордан Цонев.  Всяка година един град от 45 000 души се обезлюдява. Отива там, поради обстоятелството, че трудът там е три пъти по-високоплатен от тук.  Движение за права и свободи има доста ясна, детайлно разказана и осмислена стратегия. За разлика от ръководещите до момента, които движеха страната. Имаме визия за страната, по какъв начин да я изведем, знаем по какъв начин да създадем приходите да станат като тези в Европа, знаем по какъв начин да създадем по този начин, че децата да останат в нашата страна. Нашите млади ще трансформират Европа, сподели още той.

Затова дано на 26 май излезем и да потвърдим, че Движение за права и свободи е притежател на смяната. Както беше преди 30 години, по този начин и както е през днешния ден, заключи Йордан Цонев.

Когато строим една къща какво търсим? Безспорно общи служащи, само че преди този момент се оглеждаме най-много за майстори. Всички споделят, че ние градим България и Европейски Съюз или най-малко по този начин споделят. Как градите България и Европейски Съюз? Само с общи служащи ли? Или ни трябват и майстори? Ако ви трябват майстори, те са тук, в Движение за права и свободи, бе безапелационен Илхан Кючюк.

Европа има потребност от млади, енергични, способени и изпълнени с кураж хора, изясни ръководителят на Младежо Движение за права и свободи. Куражът, който ще донесе смяната. Те са тук, те са измежду вас. По-големите ги обучихте и възпитахте. Днес не е претендент единствено един от младежката организация, през днешния ден претендент е цялата младежка организация, отпред с първият ръководител на младежката организация и ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Дайте ни доверие с номер 20, сподели още Кючюк.

На предизборната среща в Търговище участваха още членовете на ЦОБ Тунчер Кърджалиев и Рушен Риза, регионалният ръководител Хамди Илязов, народните представители Имрен Мехмедова, Танер Али и Бюрхан Абазов, претендентите за евродепутат Атидже Алиева-Вели, Севим Мусак, Станислав Анастасов, Антоанета Асенова и Сюзан Мехмедова, общински кметове и общински ръководители на Движение за права и свободи от региона.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР