ДПС дава на прокуратурата финансовия министър Асен Василев заради превишени,

...
ДПС дава на прокуратурата финансовия министър Асен Василев заради превишени,
Коментари Харесай

ДПС дава Асен Василев на прокуратурата, превишил правата си с ревизия на Пеевски

ДПС дава на прокуратурата финансовия министър Асен Василев поради превишени, съгласно тях, права при предписание на проверка на към този момент завършила такава по отношение на Делян Пеевски. Това разгласи на брифинг в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Преди два дни предупредихме за закани на финансовия министър към представители на Движение за права и свободи, през днешния ден от медиите разбираме, че те към този момент са факт, изясни той. Моделът е " някой на някого нещо си бил споделил някъде към селската чешма, след което то се довежда до знанието на министър Асен Василев, той дава обещание да прави непозволени дейности ", заключи ръководителят на придвижването.

В съответния случай - проверка на към този момент завършилите проверки на Делян Пеевски, добави Карадайъ. Може би резултатът от тях по никакъв начин не им харесва. Важно е проверките да бъдат безкрайни, без значение каква е законността, разяснява още ръководителят на Движението за права и свободи.

По думите му това са политически репресии и опит за разпра с политически конкурент. Точно тези непозволени дейности на министъра на финансите ще ги дадем на прокуратурата, сподели Карадайъ.

Асен Василев няма право да разпорежда такива проверки, Данъчно-осигурителният процесуален кодекс дава това право не на министъра, а единствено на шефовете на териториалните дирекции на Национална агенция за приходите и то при зародили нови условия при направени към този момент проверки, обясни Йордан Цонев.

Нашата мощ е истината, ще продължим да я " вадим " и то тези дни много по-настоятелно, закани се Хамид Хамид.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР