Дойдох при вас, за да ви чуя. За нас е

...
Дойдох при вас, за да ви чуя. За нас е
Коментари Харесай

Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Шумен : Дойдох при вас за да ви чуя. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме добри резултати на изборите в неделя

Дойдох при вас, с цел да ви чуя. За нас е значимо да знаем от каква поддръжка имате потребност, с цел да се развиват общините ви и хората да са удовлетворени.

С тези думи се обърна към претендентите за кметове и общински съветници от областите Шумен, Варна, Силистра и Добрич съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Срещата се организира в предизборния щаб на Движение за права и свободи в Шумен.

Делян Пеевски пое ангажимент към представителите в локалната власт да им даде мощна поддръжка за реализацията на политики и тактики, които ще оказват помощ на икономическото и обществено развиване на районите им.

За да има забележими резултати от работата на представителите на Движение за права и свободи и връзката с централната власт, наличието на партията в общините би трябвало да е доста мощно и всички да бъдат доста дейни, с цел да могат да оказват помощ на гласоподавателите ни, подсети Пеевски на претендентите за кметове и общински съветници.



Той прикани към непоносимост и нулева приемливост към опитите за опълчване и нечестните похвати в предизборната акция.

С принуждение нищо към този момент няма да се случва в тази страна. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме резултати. Може да е по сложния метод, само че ще ги имаме, увери ги Пеевски.

В диалога с Делян Пеевски участваха кметовете на област Шумен, Силистра и Добрич, община Венец - Нехрибан Ахмедова, община Върбица - инж. Мердин Байрям, община Каолиново - Нида Ахмедов, община Каспичан - Зелиха Марем, община Никола Козлево - Исмаил Недрет, община Нови пазар - Айсел Руфад, община Велики Преслав - Христо Кюркчиев, община Хитрино – Емин Шакир, Смядово - Гинка  Йорданова, община Шумен - Сунай Садък, претендент за кметовете на община Дулово - Невхис Мустафа, община Главиница - Наждет Джевдет, Сезгин Галиб лидер на листа на Движение за права и свободи в  Дулово, регионалният на Движение за права и свободи Добрич Ердинч Хаджиев, претендент кмета на община Крушари Илхан Мюстеджеб.

Да поддържат претендентите за локална власт пристихнаха и и зам.-председателят на Народно събрание Филиз Хюсменова,народните представители Хамид Хамид, доктор Джевдет Чакъров, Гюнер Ахмед, Ертен Анисова.

Съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи посети храма “Свети три светители ”  и емблематичната Томбул джамия в Шумен.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР