Дойде време ДПС да постави развитието на страната в правилната

...
Дойде време ДПС да постави развитието на страната в правилната
Коментари Харесай

Карадайъ: Дойде време ДПС да постави развитието на страната в правилната посока

Дойде време Движение за права и свободи да сложи развиването на страната в вярната посока. Дойде време да има съединяване и обединяване, с цел да има развиване и разцвет. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Сливен. Той добави, че това значи да има разговор, нормалност и постоянен кабинет.

Карадайъ напомни, че когато Движение за права и свободи е било на власт 8 години - от 2001 до 2009 година, 16 милиарда дълг на България са били стопени.

Това прави понижаване по два милиарда приблизително на година, добави Карадайъ и даде сравнението: „ За 10 години, до момента в който ГЕРБ бе на власт дългът се усили от 1 милиард на 20 милиарда. Това прави приблизително по 2 милиарда нарастване на отговорностите на страната на година. Когато пък пристигнаха инцидентните минувачи от „ Продължаваме промяната “, те изхарчиха за 9 дни 9 милиарда лв.. ”.

Карадайъ съобщи още, че цената и сметката ще я заплаща целият народ, а тези отговорности ще останат освен за децата ни, само че и за внуците на внуците ни.

Случайните минувачи в политиката, както пристигнаха в нарушаване на Конституцията, по този начин и ще си заминат в нарушаване на законите, сподели още Карадайъ. Той напомни, че Политическа партия са пристигнали на власт, с цел да трансформират модела на ГЕРБ, а са създали същия модел, само че с по-лоша версия. През годините ние не сме желали да премахнем ГЕРБ, а модела на ГЕРБ – на разделянето, на омразата, на опълчването и на арогантността. Защото с опълчване и самодостатъчност не се реализира нито развиване, нито разцвет, сподели Карадайъ.

Той съобщи още, че живеем в поредност от рецесии, само че първо би трябвало да решим политическата.

За да стане това, би трябвало да има устойчиво ръководство и устойчиво законодателство. Тази непоклатимост ще докара и до сигурност – за приходи, за работни места и за вложения. Затова Движение за права и свободи в този момент споделя: Трябва непоклатимост и сигурност, разясни ръководителят на Движение за права и свободи.

Дошло е време за номер едно, по тази причина ви приканвам: Бъдете номер едно, сподели още в речта си Мустафа Карадайъ в Сливен.

Само Движение за права и свободи не се срами от историята си. Гордеем се с нашата история и имаме самочувствие, тъй като зад него стоят задоволително обстоятелства и доказателства, посочи водачът на европейските либерали Илхан Кючюк.

Той напомни, че страната е пропуснала доста благоприятни условия поради хората, които ни управляваха до момента.

Бойко Борисов не четеше отчетите на Европейска комисия, предпочиташе да гледа футболен мач и да се прегръща в някогашния немски канцлер Ангела Меркел. И по този начин 12 години управляваше. След него пристигнаха самонадеяни хора, които също не познават Европейски Съюз. Тяхното голямо самочувствие се оказа огромен балон, който се спука единствено за 7 месеца. Така в Брюксел стоят 60 милиарда за България на трупчета, тъй като не сме си написали домашното, съобщи Кючюк.

Той съобщи, че Движение за права и свободи желае решенията за България да се вземат в България и да се отстояват и в Брюксел, и в Анкара и във Вашингтон, и в Берлин. Това е сериозната и далновидна политика, по тази причина имаме самочувствието да приказваме с изключение на за предишното и нашите триумфи, само че и за сегашното, както и за бъдещето. Доказателство за това са и постоянните срещи на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Брюксел с европейските водачи - и с Еманюел Макрон, и с Марк Рюте, и с Шарл Мишел.

Движение за права и свободи знае по какъв начин да изравни заплатите с европейските, съобщи и евродепутатът от ДПС/ ”Обнови Европа ” Атидже Вели. И прикани: „ Гласувайте с номер 1, със мощна религия, с вяра и с любовта на Движение за права и свободи за по-добро бъдеще на България. ”.

Когато Движение за права и свободи бе във властта в продължение на 8 години - до 2009-та, вложенията стигаха до 6,5 милиарда лв. за година. Те бяха 1/3 от брутния вътрешен артикул, което караше бизнеса умерено да работи, а хората да имат постоянни приходи и вероятност за бъдещето, напомни доцент Петър Чобанов.

След нашето ръководство оставихме и огромен фискален запас - 8 милиарда и половина, събиран с мисъл за бъдещето и за по-доброто развиване. Този интервал беше най-хубавият интервал за развиване на стопанската система на България в прехода, съобщи доцент Чобанов.

Решения за бъдещето може да ги даде единствено Движение за права и свободи. Номер 1 сме, тъй като в нас е и експертизата, и опитът, и ключът за решаването на проблемите на хората и бизнеса, безапелационен е доцент Чобанов.

Отговорност е за мен да бъда лидер на листата на Движение за права и свободи в Сливен, тъй като има доста проблеми, които чакат своето решение в региона, сподели лидерът на сливенската листа Хатидже Георгиева. И назова проблемите: неналичието на дърва за локалното население, неприятна инфраструктура, дефицит на питейна вода.

Страната ни е обхваната от голям брой рецесии, само че на първо място би трябвало да разгадаем политическата, сподели още Хатидже Георгиева. Според нея повода за нея е неналичието на разговор и предпочитание от страната на огромната част от политиците, което е било видно в последното Народно заседание.

Време е за сигурност и непоклатимост, време е Движение за права и свободи да влезе във властта и тази власт да бъде дадена на хората. Хората да ръководят, с цел да може страната да върви напред, с цел да може нашите деца да живеят в естествена страна, а не да бягат на открито, сподели още Георгиева. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР