Дойде време да изтеглим тримата победители в играта на Lidl

...
Дойде време да изтеглим тримата победители в играта на Lidl
Коментари Харесай

Ето кои са победителите в играта на Lidl


Дойде време да изтеглим тримата спечелили в играта на Lidl България и Actualno.com. Трима щастливци, които печелят купон за извършване на покупки в магазинтие на Lidl на стойност 33 лева На инцидентен принцип изтеглихме три имена на консуматори, които са коментирали под поста ни от 17 август.С този ваучер може да вземат участие и в огромната игра на Lidl и да завоюва 3 000 лева! Как? Като записват касовата записка за покупката си до 31 август. Ето и имената на спечелилите в нашата игра: 1. Даниела Гръкова, която обожава шоколад и ще си купи единствено шоколад:) 2. Kremena Stoianova, която харесва всички артикули в Lidl:) 3. Александър Николов, който ще смени прахосмукачката и ще си купи още машини! Играта ни за обичаните ви артикули в Lidl завърши и към този момент е ясно, кои са най желаните артикули в магазините. Едно е несъмнено - няма необичани артикули. Разнообразието от отговори е доказателство, че всеки има нещо обичано, а някои обичат всичко! Ние опитахме да създадем селекция на най-харесването и след много четене можем да откроим следните артикули: - хлебния щанд и топлите хлебчета там; - винените предложения; - продуктите Pilos и консервите; - киселите краставички и консерви с боб; - сладките изкушения; - разнообразни уреди и техника; - свежите зеленчуци; - продуктите " Родна стряха " ; - бебешките стоки; - всичко! (най-честият отговор) Дойде време да изтеглим тримата спечелили в играта на Lidl България и Actualno.com. Трима щастливци, които печелят ваучeр за извършване на покупки в магазините на Lidl на стойност 33 лева
На инцидентен принцип изтеглихме три имена на консуматори, които са коментирали под поста ни от 17 август.С този ваучер може да вземат участие и в огромната игра на Lidl и да завоюва 3 000 лева!
Как? Като записват касовата записка за покупката си до 31 август.
Ето и имената на спечелилите в нашата игра:
1. Даниела Гръкова, която обожава шоколад и ще си купи единствено шоколад:)
2. Kremena Stoianova, която харесва всички артикули в Lidl:)
3. Александър Николов, който ще смени прахосмукачката и ще си купи още машини!
Играта ни за обичаните ви артикули в Lidl завърши и към този момент е ясно, кои са най желаните артикули в магазините. Едно е несъмнено - няма необичани артикули.
Разнообразието от отговори е доказателство, че всеки има нещо обичано, а някои обичат всичко!
Ние опитахме да създадем селекция на най-харесването и след много четене можем да откроим следните артикули:
- хлебния щанд и топлите хлебчета там;
- винените предложения;
- продуктите Pilos и консервите;
- киселите краставички и консерви с боб;
- сладките изкушения;
- разнообразни уреди и техника;
- свежите зеленчуци;
- продуктите " Родна стряха " ;
- бебешките стоки;
- всичко! (най-честият отговор).

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР