Дойде и този момент от годината, в който треската за

...
Дойде и този момент от годината, в който треската за
Коментари Харесай

10 идеи за коледни изненади, ако обичате да подарявате козметика

Дойде и този миг от годината, в който треската за коледен шопинг по едно и също време ни вълнува, само че и от време на време паникьосва – от една страна се чудим дали ще ни стегне времето, а от друга дали ще изберем най-готините дарове за обичаните ни хора. От опит можем да ви кажем, че колкото повече се фокусирате върху един или два вида дарове, толкоз по-лесно ще извършите и избора си. Например, може да се насочите единствено към фешън находки, само че пък при тях постоянно се появява риска да не улучите размер, цвят, жанр... абе, комплицирано си е. Далеч по-практично решение е козметиката, на която изключително девойките (независимо от възрастта) постоянно се радват. Винаги! Може би тъй като някой нов крем, лосион за тяло или почистващ артикул в никакъв случай не са непотребни на козметичния ни рафт. Така че е едно от тези хубави, само че практични решения, към които да методите, втурвайки се към коледното извършване на покупки. А и колкото по-рано и добре си планирате находките, толкоз по-малко време ще ви отнеме и ще си спестите лудницата и тълпите по магазините.

Днес се фокусираме върху бялата козметика, с цел да ви помогнем да изберете подобаващите артикули, съобразени с вид на кожата на съответния човек, на който бихте ги подарили. Обикновено през зимата обръщаме повече внимание на сухата кожа, макар че тя изисква специфични грижи през цялата година. Само че в студените дни става още по-уязвима поради ниските температури, вятъра и сухия въздух от климатиците. Точно по тази причина в случай че търсите козметика за лице за суха кожа, може да се насочите към на, която е обогатена с натурални масла и омекотява сухата и обезводнена кожа, като няма потребност от изплакване. Може да я подарите независимо или в комплект с на същата марка, който е със SPF 20. Знаем, че би трябвало да употребяваме слънцезащита всеки сезон, освен през лятото, нали. Той хидратира, подхранва и пази, а леката и нежна текстура не нервира кожата.



Но в случай че сте се насочили към грижа за тялото за суха и атопична кожа, то тогава изберете и на с формула, обогатена с Омега 3, 6 и 9 киселини. Хубаво е да се комбинират двата продукта, тъй като имат в действителност успокоителен резултат и връщат комфорта на кожата, с цел да бъде тя по-гладка и хидартирана.



Това бихме споделили и за и на, които обаче са подобаващи по-скоро за мазна и сензитивна кожа. Същото се отнася и за тандема в грижата за лице на този вид кожа, а точно и, който е с лека и бързоабсорбираща се текстура, която неомазнява и матира. Независимо дали бихте ги подарили дружно или поотделно, те са съвършеното решение за дамите с по-проблемна кожа.



Докато за естествена кожа по-скоро бихме ви предложили с пребиотично деяние, още веднъж на, което спомага за естествения баланс на микробиома. Почиства, отстранява грима и тонизира лицето, очите и устните, с едно придвижване. Има и антиоксидантен резултат и не се нуждае от изплакване. След разчистване при естествена кожа може да се нанася със SPF 20, който пази, подхранва и хидратира, без да утежнява ненужно.



Ако обаче не сте сигурни какви тъкмо артикули употребява за лице или тяло индивидът, на който избирате подарък, постоянно може да се насочите към крем за ръце или крайници. От оферират два страхотни продукта. Единият е възстановяващият, който прави кожата им доста по-мека и еластична. А през зимата май всички имаме потребност от един подобен на разположение, тъй като усещаме кожата на ръцете си доста по-суха. А тъкмо този освен пази от мраз и вятър, само че при него го няма това мазно или лепкаво чувство, с което постоянно се сблъскваме точно при продуктите за ръце. Това можем да кажем и за интензивната терапия за стъпала на и по-точно с 10% урея, който овлажнява и омекотява кожата, като я защищава от сухота и напукване и обезпечава неотложно чувство за комфорт. Усещане, което можем да подарим и на себе си, и на обичаните си хора.

Продуктите можете да разгледате и в галерията ни!



С поддръжката на  

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР