"Доволен съм, защото спечелихме. Преди мача говорихме и с треньора,

...
"Доволен съм, защото спечелихме. Преди мача говорихме и с треньора,
Коментари Харесай

Мапуку: Ние сме Левски, не ни интересува кой ще ни се падне

"Доволен съм, тъй като спечелихме. Преди мача говорихме и с треньора, и с президента, които ни споделиха, че би трябвало са спеелим. Азсе усещам добре. Единствено желая да ирая и да отбелязвам голове. Най-важната е успеха ", разяснява Жунор Мапуку след успеха на Левски над Дунав с 2:0 на полуфиналите за Купата на България.

"Не, нямам желан противник за идната фаза. Ние сме Левски и не ни интересува кой ще се падне против нас. Ще дадем най-хубавото от себе си. Нямам желания ", добави Мапуку във връзка бъдещия противник на "сините " на полуфиналите на шампионата.

"В последните два мача се наложи да играя вляво, само че няма проблеми, където ме постави треньорът, там ще играя. Давам най-хубавото от себе си ", сподели още Жуниор Мапуку, а запитан за шегите, че бранителят Давид Яблонски има повече попадения от него, Мапуку отговори:

"Яблонски е доста добър футболист, тъй че се веселя за него. Ако и Божката вкара, няма проблеми, аз ще съм удовлетворен. "

"Опитваме се да печелим и в случай че Господ е рекъл, ще спечелим и Купата. Още е рано да мислим за това. Мислим за идващите противници ", приключи Жуниор Мапуку.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР