Доволен съм като цяло от показаното в двата мача. Получиха

...
Доволен съм като цяло от показаното в двата мача. Получиха
Коментари Харесай

Йордан Димитров: Мисля, че ни очаква добро бъдеще

„ Доволен съм като цяло от показаното в двата мача. Получиха се положителни срещи с изключителна динамичност. В първата бяхме малко напрегнати и направихме много пропуски в нахлуване, допуснахме и обикновени неточности в отбрана. Във втората среща играхме по-добре в отбранителен проект и това ни разреши да създадем повече разширени контраатаки. Това се оказа и  ключово за триумфа. Стяуа игра главно дейна отбрана 4:2 и 5:1. Ние заложихме на 5:1, а във втората част на мача и на 6:0 ”, показа Димитров след втория дуел.
 Националите по хандбал до 18 години победиха Стяуа в контрола Националите по хандбал до 18 години победиха Стяуа в контрола
Настоящият предварителен лагер е следващ за тази национална гарнитура от началото на годината. По-рано този месец отборът ни направи в Бяла две инспекции и против различен отбор от румънската столица – ЧСМ Букурещ.

„ Забелязва се израстване на тима, макар късото време, което имаме за подготовка. Имаме още какво да почистваме и  желаем в двете етапи на игра - нахлуване и отбрана. Момчетата обаче демонстрират огромно предпочитание и хъс за игра. С помощта на моя екип изградихме един добър колектив и мисля, че ни чака положително бъдеще ”, добави оптимистично наставникът на „ лъвчетата “.
 България U18 победи Стяуа и във втората инспекция България U18 победи Стяуа и във втората инспекция
Лагерът на тима придължава в София, където момчетата ще упражняват до 2 юли. В столицата избраниците на Йордан Димитров ще изиграят две контроли и против младежкия народен тим, който се приготвя за започващия в края на тази седмица Европейски шампионат във Варна.

България U18 се приготвя за присъединяване в Европейско състезание за тази възраст, което ще се организира от 7-и до 13-ти август в Тел Авив, Израел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР