Доверието, искреността и комуникацията са в основата на всяка връзка.

...
Доверието, искреността и комуникацията са в основата на всяка връзка.
Коментари Харесай

За какво да НЕ говорим пред него

Доверието, искреността и връзката са в основата на всяка връзка. Когато чувството за пристрастеност преминe, точно те подсигуряват стабилността на вашата връзка. Какво класическо факсимиле! На процедура напереният неустрашим поробител е с момчешко сърце и деликатна същина, нерядко в плен на личните си страхове и комплекси.

Предпочита да не приказва по някои тематики, които непрекъснато вълнуват доста нас. Ето някои тематики табу, които би трябвало да заобикаляме:

Аварии в леглото – имитация палач: „ На всеки може да се случи ”. Че е по този начин - по този начин е. Да, само че се случва навръх него и в очите му няма нищо по унизително от това твърдостта на неговите планове в сюблимния миг да се окажат не толкоз твърди. Утехата, прегръдките, съчувствието са извънредно противопоказни, те ще го накарат да се усеща още по- зле. Колкото повече говорите за „ неуспеха му ”, толкоз повече той ще пораства в очите му, обратнопропорционално на мотива. Просто внезапно сменете „ тематиката ”, безизразно, все едно в действителност не е, кой знае какво.

И въпреки всичко по кое време да поговорим: когато това стане всекидневно. Спорадичните разстройства в ерекцията могат да имат психична основа, само че станат ли процедура – приказват за физиологични проблеми. Ако това ще е бащата на вашите деца, и вие желаете такива рано или късно, поговорете, колкото се може по-деликатно и тактично, да се консултирате със експерт.

Майка му – имитация палач: „ Не мога да я претърпявам, тя е... ” не говорете срещу майка му. За една (бъдеща) свекърва или положително, или още по-добро. Тя има своето място в неговия живот и това няма да се промени, за разлика може би от вашето наличие в него. Ако тя ви нервира или ви се коства, че пречи и се меси – критикувайте по-скоро, по какъв начин това се отразява на вашата връзка, а не нейните негативни черти.

И въпреки всичко по кое време да поговорим: в случай че сте сигурна, че вашата (бъдеща) свекърва го настройва против вас. Вие имате относително дълга връзка и желаете да сте дружно, само че тя е на друго мнение. Е, той би трябвало да се намеси. Както на вас ви се поставя да си запазвате мнението за нея, по този начин и не тя ще дефинира, с кого да се среща синът й. Това „ наместване ” по местата би трябвало да стори само той.

Приятелят/ компанията му – имитация палач: „ Не знам какво намираш в него/ тях. Той/ те са толкоз... ”. Докато мненията за женското другарство са спорни, митът за мъжкото не е никакъв мит - то е свещено. Аналогично на случая с майка му. Не критикувайте неговите/ техните качества, а какво от тях пречи на вашата връзка. Критиката е изключително нещо – ние можем да подлагаме на критика фамилията си или приятелите си, само че в случай че го стори някой различен – дразним се. Е, оставете го да си има своите другари, по този начин ще остави на мира и вашите. Ако се окаже, че не населявате една и съща компания, по-добре е всеки да си има своята независимост.

И въпреки всичко, по кое време да поговорим: още веднъж аналогично на тематиката „ Майка му ” – в случай че приятелите му пречат на вашата връзка и ви считат за несъответствуваща за него. Един доста внимателен миг е, в случай че някой от тях стартира да ви смъква. В подобен случай по-добре поговорете с този своеволен „ другар ”, в сравнение с с вашия мъж, с цел да не наподобява, че ги настройвате един против различен. Тогава вие ще бъдете вещицата, която разрушава свещеното мъжко другарство.Продължава: За какво да НЕ приказваме пред него - II
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР