Довечера, в обичайното за Шоуто на Слави време - 22:30

...
Довечера, в обичайното за Шоуто на Слави време - 22:30
Коментари Харесай

Последното Шоу на Слави - ще обяви ли Дългия какво следва?

Довечера, в нормалното за " Шоуто на Слави " време - 22:30 часа, ще бъде излъчен последният епизод на предаването, което устоя съвсем две десетилетия в ефир.
Дали Слави Трифонов и екипът му ще продължат да се занимават с медиен бизнес или следва да разгласят влизане в политиката? А може би са избрали напълно друг път? Със сигурност мнозина чакат с интерес шоуменът да каже по-твърдо.
Освен отговори на тези въпроси, мнозина чакат и дали Слави Трифонов ще направи лотария за подаръците, които е получил от разнообразни свои посетители. Най-ефектна " премия " в томболата е лимузината, с която са возени най-важните посетители на шоуто.
" През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз добавям диванчето във шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя благосклонност, които са нарисувани от Володя Кенарев, както и девет книги. Тези девет книги са скъпи. Това са книгите, в които са писали гостите ни в шоуто - техните мисли, пожелания. Те, уважаеми фенове, също са ваши. Деветима от вас ще имат опцията да имат парченце от духа на толкоз доста хора, гостували в шоуто. Тези дарове ще ви ги раздам на вас посредством лотария, за която вие би трябвало просто да се запишете на final.slavishow.com ", показа Слави Трифонов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР