„Дотук се стигна поради некомпетентно, хаотично и непоследователно управление на

...
„Дотук се стигна поради некомпетентно, хаотично и непоследователно управление на
Коментари Харесай

Нинова от Лом: Настояваме затварянето да върви с незабавни компесаторни мерки за хората и бизнеса

„ Дотук се стигна заради некадърно, безредно и непоследователно ръководство на рецесията от държавното управление на Борисов. В целия свят виновните държавници афишират локдаун дружно с обезщетителни стопански и обществени ограничения. Само българското държавно управление не го прави. Настояваме за незабавни ограничения. Никой не би трябвало да бъде оставян самичък. Правителството незабавно да разгласи данъчна почивка за бизнеса и директно подкрепяне с избрана сума месечно на всички семействата “, разяснява Корнелия Нинова в Лом по време на среща със социалисти и симпатизанти. Лидерът на Българска социалистическа партия направи коментара минути откакто стана ясно, че от идния понеделник ръководещите вкарват локдаун у нас.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по-рано посети и беседва с служащите и мениджърския екип на „ Силпа “ ООД в Лом. Пред тях Нинова съобщи, че в тази тежка обстановка за всички най-важното е здравето и работните места. Тя напомни, че Българска социалистическа партия има направен специфичен Закон за Севрозапада, предусещащ целенасочена държавна политика и помощ за най-бедния район освен у нас, само че и в Европейски Съюз.

Във компанията работят 140 индивида, сдружението е на пазара от 2004 година и е профилирано в направата на произведения от ламарина и пластмаса.

Продължава обиколката на водача на българските социалисти из Северозападна България, не престават и срещите на Корнелия Нинова със съпартийци и поддръжници през днешния ден в Берковица, Медковец и Монтана.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Шофьорът на камион бай Стамат беше на разделно хранене: - кара картофи – яде картофи; - кара кашкавал – яде кашкавал, - кара тухли –… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМеган Маркъл съобщи пред Опра Уинфри, че херцогинята на Кеймбридж я е разплакала преди сватбата ѝ с принц ХариПо думите й по мярката " Запази ме " ще има потребност от спомагателни 7 млн. леваПериодът, през който всяка зима има снежна завивка, е намалял приблизително с от 22 до 34 дни " Недвусмислено осъждаме краткотрайната окупация на Автономна република Крим и град Севастопол от страна на Русия ", твърдят седемте най-богати страни съвсем тъкмо седем години след началото на конфликтаМладежът се блъснал в дървоВижте детайлности от проучването на датски специалистиНова доктрина счита, че въпросната планета е била " изстреляна " от своята системаНа всеки български жител би трябвало да му бъде обезпечено правото да направи своя осведомен избор и да упражни правото си на глас, без терзание,С 35 на 100 е нарастването на хоспитализациите поради коронавирусната зараза в столицата през последните 10 дниКакво обявиха Ангел Кунчев и Венцислав Мутафчийски на брифинга днес45 на 100 от всички интервюирани заявяват, че сигурно ще упражнят правото си на глас на идните парламентарни избориНе пропускайте новия епизод на комедийния сериал този петък, от 21:00 ч. по NOVAТемата разяснява журналистът в спортната редакция на NOVA Александър КостадиновЛеки закуски, фитнес тренировки и други здравословни привички, в които се кълнатСпоред доктор Аспарух Илиев ограниченията трябваше да настъпят преди седмица или двеПри нанасянето фамилията заварило пропаднал под, изкъртена мазилка и влага по стенитеОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР