Доставянето на западни оръжия на Украйна за удари срещу Русия

...
Доставянето на западни оръжия на Украйна за удари срещу Русия
Коментари Харесай

Володин: доставките на оръжия за Украйна за удари срещу Русия ще доведат до отговор с по-мощни оръжия

Доставянето на западни оръжия на Украйна за удари против Русия ще докара до отговор с потребление на по-мощни оръжия, написа представителят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

„ Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят оръжия, които ще бъдат употребявани за нанасяне на удари по цивилни градове и опити за завладяване на нашите територии, както заплашват, това ще докара до ответни ограничения с потребление на по-мощни оръжия “, сподели политикът.

По неговите думи, причините на другата страна, че „ нуклеарните сили не са употребявали до момента оръжия за всеобщо поразяване в местни спорове, са несъстоятелни “. „ Тъй като тези страни не са били изправени пред обстановка, в която е имало опасност за сигурността на техните жители и териториалната целокупност на страните им “, изясни Володин.

Той акцентира, че членовете на Конгреса на Съединени американски щати, депутатите от Бундестага, френското Национално заседание и други европейски парламенти би трябвало да осъзнаят своята отговорност към човечеството. „ С решенията си Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война: към изцяло разнообразни военни интервенции от днешните, когато се нанасят удари извънредно по военна и сериозна инфраструктура, употребена от режима в Киев.

Като се има поради софтуерното предимство на съветските оръжия, задграничните политици, които вземат сходни решения, би трябвало да схванат, че това може да приключи с световна покруса, която ще унищожи техните страни “, заключи Володин.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР