Доставките на оръжие от Вашингтон на режима в Киев по

...
Доставките на оръжие от Вашингтон на режима в Киев по
Коментари Харесай

Говорителят на Путин: Американските оръжия за Киев не могат да спрат Русия

Доставките на оръжие от Вашингтон на режима в Киев по никакъв метод не могат да повлияят нито на протичането, нито на резултатите от " специфичната военна интервенция ". В това е убеден Кремъл, а тезата се изрича от представителят на съветския президент Дмитрий Песков при присъединяване му в предаването " Москва. Кремъл. Путин ", фрагменти от което разгласява през днешния ден Павел Зарубин.

Те, доставките на оръжие от страна на Вашингтон, единствено разболяват украинците, повтаря отколешна теза на Руската федерация Дмитрий Песков, като трактува западната помощ като директно присъединяване в спора.

" Що се отнася до изненадите, да, Съединените щати, като директен участник в този спор, запазвайки и увеличавайки степента на директното си присъединяване в този спор, не престават да предизвикат режима в Киев да продължи войната. Това по никакъв метод не може да засегне хода на специфичната военна интервенция. И това по никакъв метод не може да повлияе на резултата от специфична военна интервенция, всички цели ще бъдат реализирани. Американците разболяват украинците, американците вършат по този начин от ден на ден украинци да умират. Точно това вършат американците и те би трябвало да схванат това. "
Думите на Дмитрий Песков идват след визитата на зам.-държавния секретар по политическите въпроси на Съединени американски щати Виктория Нюланд в Киев. За последно Нюланд посети Киев през декември 2022 година, а на следващия ден се чака на бъде в Анкара.

Русия е изключително сензитивна точно към фигурата на Нюланд, която е основен участник в американската дипломация още от времето на Майдана в Киев 2014 година.

Сега Песков също напомня нейната аудиенция в Киев от тези месеци, с предизвестието, че " нейните визити в Киев в никакъв случай не приключват с нищо добре " и " е добре това да се помни ".

Сега, съгласно прессекретаря на Владимир Путин, Съединените щати се пробват " по превъзходен метод " да трансферират финансовата тежест на Украйна върху европейците. " Европейците към този момент са се заели с 50 милиарда евро. Да забележим по какъв начин американците ще продължат да се измъкват, тъй че сами да не харчат нищо, а единствено да печелят пари ", прибавя Песков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР