Доставката на ракети с голям обсег от Обединеното кралство на

...
Доставката на ракети с голям обсег от Обединеното кралство на
Коментари Харесай

Песков: Доставката на ракети с голям обсег от Обединеното кралство на режима в Киев ще изисква адекватен отговор от руската армия

Доставката на ракети с огромен обхват от Обединеното кралство на режима в Киев ще изисква съответен отговор от съветската войска, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии. Песков акцентира още, че Кремъл е заел " доста отрицателно " отношение към доставките на Киев на ракети с огромен обхват от Лондон.

„ Това ще изисква съответен отговор от нашите военни, които, естествено, от военна позиция, ще вземат съответни решения на този декор “, добави Песков.

По-рано CNN, базирайки се на източници, заяви, че Англия е предоставила на Украйна авиационни крилати ракети с огромен обхват на деяние Storm Shadow. Според тях обсегът на сходни ракети разрешава да се нанасят удари надълбоко в територията на нови райони на Русия.

Storm Shadow е авиационна крилата ракета с огромен обхват, създадена взаимно от Обединеното кралство и Франция, която нормално се изстрелва от въздуха. Обсегът на пукотевица е повече от 250 км.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР