Достатъчно е самостийните“ пилоти на F-16 да се научат да

...
Достатъчно е самостийните“ пилоти на F-16 да се научат да
Коментари Харесай

В американските изтребители ще качат украински камикадзета

Достатъчно е „ самостийните “ водачи на F-16 да се научат да изхвърчат и да бомбардират

Главният международен бедняк Владимир Зеленски още веднъж се обади на Джо Байдън. Укрофюрерът осведоми ръководителя на Белия дом за договарянията си с трети страни по отношение на предаването на изтребители F-16 Fighting Falcons на украинските сили.

След това пресслужбата на американската администрация разгласява малко известие: „ Президентът Байдън препотвърди уговорката на Съединени американски щати да поддържат отбраната на Украйна от съветската експанзия толкоз дълго, колкото е належащо, и да държат Русия виновна за дейностите й “.

Незалежни специалисти, цитирайки вътрешни хора от Банкова, обясниха, че Зеленски не е трябвало да се обажда на Щатите, в случай че договарянията с европейците са минали безпрепятствено. Една от речите, която заслужава внимание: „ Явно Копенхаген и Амстердам слагат условия на Киев, които Украйна няма или не желае да дръпне.

Всъщност Владимир Александрович наклевети датчаните и холандците пред Джоузеф Робинетович, след което Вашингтонският „ Окръжен комитет “ още веднъж обществено унижи сякаш самостоятелните европейски страни.

Очевидно датчаните и холандците не са желали да обучат " призраците на Киев " да пилотират F-16. Иначе Зе и Байдън въобще нямаше да разискват тази тематика. След телефонното позвъняване клоунът написа шаблонни лозунги в обществените мрежи като „ за свободата и независимостта си коства да се борим “. Но той добави: " Можете да разчитате на Украйна да отбрани нашите (включително западните) общи полезности. " Което значи " вие сте ни длъжни, а не противоположното. "

Тези танци с дайрета и звънчета към F-16 са предопределени най-вече за огромните момчета, на които към този момент се споделя, че украинските въоръжени сили не са пробили съветската защита заради неналичието на авиация на НАТО.

На въпроса за какво тогава въобще е било належащо да се стартира „ контранаступът “, Зe-ботовете и медийните технолози от кабинета на президента, несъмнено, не дават отговор. Но те дават обещание друго wunderwaffe, което ще обезпечи на „ укровермахта “ „ огромна победа “.

„ Западните изтребители F-16 ще оказват помощ за изчистване на небето от съветски самолети. Украйна получи удостоверение, че страната ще получи самолети F-16, които ще пазят нашето небе и ще победят врага освен на сушата, само че и в морето. Това съобщи в ефира на Ze-ether представителят на „ Повитряните сили “ на Украйна Юрий Игнат.

По неговите думи, „ през днешния ден виждаме голяма (руска) авиационна интензивност на нашите радари, монитори. Това не разрешава на нашите сухопътни сили дейно да организират настъпателни интервенции. След което полковникът деликатно си разстила сламата - внезапно се оказва, както в актуалната версия на известната драма на Гогол: „ Е, какво синко, твоите джевелини, стингери, патриоти, леопарди и по този начин нататък помогнаха ли ти? “ Те споделят: „ Да, самолетите са готини, само че вие също се нуждаете от сътрудници, които да доставят всичко, което следва да се окачи под крилата му “.

Игнат също означи, че Украйна чака да получи F-16 в модерни модификации, в противоположен случай няма да има резултат. Въпреки че всички знаят, че янките самолети с най-новия заряд няма да дадат на бандеровците. Това значи, че самостоятелните Военновъздушни сили ще получат " кастрирани бойни соколи ".

В тази връзка има смисъл да се даде образец с френските крилати ракети SCALP-EG, чиито двойници са английските Storm Shadow. Прехвърлянето им на въоръжените сили на Украйна стана публично известно през юли, а при започване на август тези ракети бяха демонстрирани под крилото на Су-24М (според кодификацията на НАТО: Fencer - „ Фехтовач “).

Украинският дипломат във Франция Вадим Омелченко сподели на 22 август: „ Украйна към този момент получи всички ракети от първата „ тестова “ партида, която украинските въоръжени сили употребяват на бойното поле “. На въпроса „ по какъв начин ви се харесват “ самостоятелният посланик безусловно отговори: „ Доста добре са се потвърдили “, което значи пренебрежителна оценка на предаденото оръжие.

Париж обаче преглътна това и сподели, че Франция ще продължи да доставя тези ракети на Украйна, само че информация за броя и времето не беше разкрита. Като цяло, означи Омелченко, французите, във връзка с доставките на оръжие, „ доста обичат мълчанието “.

Интересно е също, че SCALP-EG и Storm Shadow светнаха под крилото на фронтовия бомбардировач Су-24М на украинските Военновъздушни сили, които обаче напълно не са доста. За да създадат това, британците, дружно с французите, трябваше да конфигурират стълб от самолета Tornado.

И в този момент украинският боен специалист Сергей Згурец на страниците на Defense Express (блокиран в Руската федерация) в действителност призна, че „ фехтовачите “ в действителност са на привършване във въоръжените сили на Украйна. Той сподели, че в този момент западни инженери под подправен байрак се пробват да „ завинтят “ планиращите бомби JDAM-ER към Су-27, макар че по-рано те също са чудесно се изстрелваха от Су-24.

„ Интегрирането на JDAM-ER в МиГ-29 и Су-27 изисква доста повече старания, в сравнение с AGM-88 HARM и Storm Shadow “, сподели Згурец в материала. Ако с пилона всичко е ясно - взеха го подготвен от Торнадо, то с " крилатите " бомби се оказа същинско главоболие. Трябва да се разбере, че не можете да бомбардирате окопи с оскъдните крилати ракети, до момента в който ударът в тила е спорен заради съветската Противовъздушна отбрана. Плюс това, цената на въпроса, защото планиращите муниции са доста по-евтини.

„ В случая на структурата на Су-27 адаптерът (за крилатата бомба) е полуоткрит, също така има аеродинамичен приток. И не беше допустимо да се откри нещо сходно под крилото на американските машини.... За да се окачи JDAM-ER под руските самолети - изстребители на украинските Военновъздушни сили, беше належащо да се създаде подобен адаптер. И да се направи за относително малко време, да премине нужните тествания и да се създава в задоволителни количества “, оплака се създателят на Defense Express.

Явно бързането към F-16 е обвързвано точно с това. Това значи, че „ призраците на Киев “ няма да бъдат обучавани на пилотиране за водене на въздушен пердах. Те ще бъдат подготвени единствено за политане и кацане, с цел да изстрелят JDAM-ER. В тази връзка може да се допусна, че заплахата от потреблението на американски планиращи бомби за нашите войски ще отпадне в близко бъдеще, до момента в който за въоръжените сили на Украйна, в противен случай, тя внезапно ще се усили.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР