>Достъпни цени, на крачка от морето, вкусна храна и безплатен

...
>Достъпни цени, на крачка от морето, вкусна храна и безплатен
Коментари Харесай

Един бургаски ресторант, който си заслужава да превърнете в любимо място

> Достъпни цени, на крачка от морето, вкусна храна и безвъзмезден паркинг

Забързаното (работно) всекидневие изисква с цел да сме в кондиция, да отделим задоволително време на обяда. Ако ви се слуша роман за една чудесна дестинация, където той е същинско вкусно бягство от безкрайните задания и отговорности, то сте на точното място.

Какво търсите в един ресторант?

1. Локация - " Салини " се намира в самото начало на Морската градина, на безшумно и умерено място, на крачка от морето. Ако за вас това е прекомерно надалеч - заповядайте с автомобила си - паркингът за гостите на ресторанта е безвъзмезден.

2. Достъпни цени - ресторантът е тъкмо толкоз наличен, колкото и всяко друго класно място с вкусни ястия в града. Тук съотношението цена: качество е в златно равновесие. Сервизът също е отличен. Заповядайте, вижте, пробвайте и се уверете сами.

3. Вкусна храна - продуктите са постоянно пресни, а шеф-готвачът умел занаятчия с дълголетен опит. Запознайте се - споделя се Ивелин Кръстев и неговото нещо е кулинарията. В това му занятие му оказва помощ екип експерти. Тяхната грижа е една: вашето съвършено гастрономическо преживяване.

4. Разнообразни оферти - В " Салини " ще откриете двете най-здравословни кухни в света: Средиземноморската и Японската. Суши предложенията и салатите от страната на изгряващото слънце са показани в обособена карта. Ако пък ви се хапва нещо друго или имате характерни условия и хранителен режим - няма проблем, единствено споделете и екипът на " Салини " на драго сърце ще извърши желанията ви.

5. Сладката страна на нещата и несъмнено, кафето - Десертите на " Салини " са представителна извадка на най-вкусните и обичани по света сладки изкушения. След обяда, можете да им се насладите в компанията на класно кафе или благоуханен чай. Избирате вие, останалото - оставете на нас.

Заповядайте на апетитен спокоен обяд – всяка хапка тук си заслужава. " Салини “ е точното място за работен обяд или свиждане с близки или другари. Вечерите тук не отстъпват по нищо на вкусните обеди, а всяко особено събитие се провежда деликатно и точно – тъй като вашите празници са и наши.

Средиземноморски ресторант Салини ще го откриете в Гранд Хотел и СПА Приморец.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Късо съединяване подпали бунгало в парк " Росенец " 11:25 / 19.10.2018 Ето кой е отговорен за тежката злополука край Горно Езерово11:11 / 19.10.2018 Млад гастроентеролог избра Бургас пред Пловдив09:50 / 19.10.2018 Тръгва делото против изрода, който умъртви от пердах сестра си15:17 / 18.10.2018 Водещи детски експерти от " Пирогов " правят профилактични прочие..14:57 / 18.10.2018 Над 1000 земеделци от региона заявиха приходите си за месец14:53 / 18.10.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [28] Новини от през вчерашния ден [52] « Октомври 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Няма такава страна! До 12 година затвор грозят отличничката, заклала остарелия блудник в опит да се отбрани!14:51 / 17.10.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР